Milletvekili Köktaş'tan 15 Temmuz Mesajı

Milletvekili Köktaş'tan 15 Temmuz Mesajı
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) hain mensupları tarafından 15 Temmuz 2016 gecesi yapılan ve başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin 4. yılı ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj

Milletvekili Köktaş; Aziz milletin ve kahraman güvenlik güçlerinin hain darbe girişimi karşısında gösterdiği onurlu duruşun, hainlerin yenilgiye uğratılmasının ve demokrasi zaferinin dördüncü yıl dönümü sebebiyle yayımladığı mesajında şu sözlere yer verdi: "Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) hain darbe girişimi karşısında aziz milletin ve kahraman güvenlik güçlerinin gösterdiği onurlu mücadelenin ve demokrasi zaferinin dördüncü yıl dönümünde, gözlerini kırpmadan seve seve ülke ve millet için canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi şükranla anıyorum.
13731709_1060488047365752_1150647448126006639_n.jpg

Ülkemizin anayasal düzenle teminat altına alınmış demokratik kazanımlarını, milli birlik, beraberlik ve bağımsızlığımızı ortadan kaldırmayı hedefleyen alçak silahlı darbe teşebbüsünün, hain bir işgal girişiminin üzerinden dört yıl geçti.

Tanklar milletin üstüne sürülürken, milletin Meclisi bombalanırken, namlular sivillere ölüm kusarken ve hainler beyhude tuzaklar kurarken, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayeti, hükümetimizin kararlı tutumu ve en önemlisi aziz milletimizin istiklâline, istikbaline ve demokratik iradesine sahip çıkmasıyla bertaraf edilmiştir.
20160719233241_img_3291.jpg

Tarih boyunca nice ihanetleri feraset, cesaret ve fedakârlık ile aşan aziz milletimiz, Allah’ın yardımıyla bu işgal girişimine de geçit vermedi.

15 Temmuz, ülkemizin karanlık bir girdaptan kurtulduğu gündür. Aziz milletimizin verdiği destansı mücadele ile yıllarca menfaat devşirenlerin emellerini boşa çıkarmıştır.

15 Temmuz, milletimizin kurtuluş mücadelesi sonrası işgal girişimi ve vatanımızı yok etmeye yönelik vermiş olduğu ikinci bir mücadelenin zafer günüdür.

15 Temmuz da milletimiz cesareti ve mücadelesiyle, uluslararası güçlere ve onların vesayetini yürüten hain işbirlikçilerine Çanakkale Ruhunu bir kez daha hatırlattı, ihanet çetelerine ve işbirlikçilerine de her zaman hatırlatmaya hazırdır.

Bu anlamda ellerini ovuşturarak Türkiye’nin sıkıntıya düşmesini, diz çökmesini, pes etmesini bekleyenleri bugüne kadar sevindirmedik, hiç bir zaman da sevindirmeyeceğiz.
resimler-(6).jpg

15 Temmuz'un unutulmasına, unutturulmasına kesinlikle izin vermeyeceğiz. O gece nasıl, gelecek nesillerin rahat uyuması, istiklalimiz, istikbalimiz için meydanlarda milletimizle birlikte demokrasi nöbetleri tuttuysak yine aynı inanç ve ruh ile nöbette olacağız. 

Bu vesileyle, hain darbe girişiminin 4. yıl dönümünde canları pahasına hainlere karşı koyan ölümsüz kahramanlarımızı, vatan uğruna can veren aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, yaralarını bir istiklâl madalyası gibi şerefle taşıyan gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermesin. Cenab-ı Allah bu milleti, bu ülkeyi ilelebet korusun, muhafaza etsin."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir