MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ'IN DESTEKLEDİĞİ HDP'Lİ MOLOTOFCU ÇIKTI!

MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞIN DESTEKLEDİĞİ HDPLİ MOLOTOFCU ÇIKTI!
Son yapılan yerel seçimlerde HDP'den Tekkeköy Belediyesi Meclis Üyeliği'ne aday olan ve Samsun Postası isimli internet sitesinin sahibi Savaş Çankaya, 11 Ağustos 2015 tarihinde kişisel sosyal paylaşım sitesinde, "BİZİM TEK İÇKİMİZ BİRADIR, ONU DA SAVUNDUĞ
Son yapılan yerel seçimlerde HDP'den Tekkeköy Belediyesi Meclis Üyeliği'ne aday olan ve Samsun Postası isimli internet sitesinin sahibi Savaş Çankaya, 11 Ağustos 2015 tarihinde kişisel sosyal paylaşım sitesinde, "BİZİM TEK İÇKİMİZ BİRADIR, ONU DA SAVUNDUĞUNUZ SİSTEME MOLOTOF ATMAK İÇİN İÇİYORUZ" demiş.
 
berat-kose.jpg
 
Çankaya'nın molotof atmak istediği sistem ne?
 
Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin anayasal düzeni!
 
Molotof hazırlamak için ne gerekiyor?
 
Bira şişesi ve yanıcı madde.
 
Bira şişesi ve yanıcı madde temin etmek için ne gerekiyor?
 
PARA...
 
HDP'li Çankaya, bira içmek için parayı nereden buluyor peki?
 
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'tan!
 
Nasıl mı?
 
Çankaya'nın üzerine kayıtlı olan Samsun Postası isimli internet sitesine düzenli reklam faturaları kestirerek!
 
molotof.jpg
 
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'a ait şirketlerin, Savaş Çankaya'ya ait Samsun Postası'ndan kesilen faturalar:
 
06.03.2015 Köktaşlar Nakliyat 5 bin TL.
 
17.03.2015 Akkök Madencilik bin 475 TL.
 
23.02.2015 Köktaşlar Nakliyat 5 bin TL.
 
10.10.2014 Köktaşlar Nakliyat 354 TL.
 
21.10.2014 Köktaşlar Nakliyat 177 TL.
 
Toplam 12 bin 6 TL
 
Milletvekili Köktaş'ın, AK Parti Samsun İl Başkanı olduğu 04.09.2014 tarihinde, Samsun Postası isimli siteye 504 TL değerinde fatura ödemesi yaptırmış.
 
Şimdi milletvekili Fuat Köktaş, benzin istasyonları sahibi olduğu için yakinen bilir.
 
Sayın Köktaş, şirketlerin ve AK Parti İl Başkanlığı'ndan ödemiş olduğun 12 bin 510 TL. ile Çankaya, kaç bira şişesini molotof haline getirerek sisteme atabilir?
 
***********************
 
Esrarı PKK Ekiyor, Ülkücü Gençlik İçiyormuş!
 
Gerçek Gazetesi'nin Haber Müdürü kadim dostum Sezer Sezer, 13 Ağustos Perşembe, Arada Sırada isimli köşesinde, "PKK, Samsun’da Tekrar Uyuşturucu İşine mi Başlayacak?" şeklinde bir yazı kaleme almış...
 
11903543_1207407805952337_971946054_n.jpg
 
Sezder yazısında, PKK'nın 2010-2012 yılları arasında Samsun'un Ayvacık İlçesi'nde görüntü verdiğini ve görüntü verdiği bölgede uyuşturucu ekiminin tavan yaptığını hatırlatmış. PKK'lıların saklanmasına Samsun'daki uyuşturucu baronlarının yardım ve yataklık yaptığına da işaret etmiş.
 
Ve bu günlerde tekrar PKK'nın Karadeniz'de telsiz konuşmalarının yakalanmasına atıfta bulunan Sezer, "PKK tekrar uyuşturucu ekmek için mi geliyor?" diye sormuş.
 
Sezer Sezer'in sözkonusu köşe yazısını duvarında paylaşan, Köktaş'ın reklam faturalarıyla desteklediği HDP'li Savaş Çankaya, paylaştığı yazının üzerine "Boş bir yazı" başlığı atarak, şu yorumu eklemiş:
 
"18 aya yakın denetimli serbestlik gördüm, bir çok hükümlü ile tanıştım, 191 infaz kanunu, uyuşturucu kullanırken yakalanan kişilerin adli kontrol maddesi. Samsun'da uyuşturucu kullanan gençlerin çoğu kendini milliyetçi olarak tanımlıyor. En fazla uyuşturucu milliyetçiliği ile övünen mahallerde satılıyor ve kullanılıyor. Hollanda'nın en büyük uyuşturucu ticareti yapan 2 Türk ailesi Samsunlu. Hatta bu aillelerden birinin en yakın dostu ve onların düğününe katılan AKP Samsun eski milletvekillerinden... İstanbulda infaz edilen mafya hangi sebepten infaz edilmişti? Havza'da yakalanan 55 dönüme ekilen uyuşturucuyu kimler satın alacaktı? Hedef şaşırtmaya gerek yok. Samsun'da uyuşturucu kimlerin elinde herkes biliyor."
 
Yani Savaş Çankaya, uyuşturucuyu en fazla milliyetçi yani ülkücü gençliğin kullandığını ileri sürüyor. 
 
Telsiz konuşmalarına göre; uyuşturucuyu PKK ekiyor! Çankaya'ya göre de; düzene hakim baronlar aracılığı ile ülkücü gençlik zehirleniyor.
 
***********************
 
Dündar'a Yargı Tokadı
 
11944936_1207407999285651_556742815_n.jpg
Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, 23 Nisan 2015 tarihinde yine bu köşeden kaleme aldığım "SKANDAL BAŞKAN'A, BAKANLIKTAN, 'SORUŞTURUN' İZNİ" başlıklı yazım nedeniyle Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığı'na kendisine "HAKARET" ettiğim gerekçesiyle kamu davası açılması için suç duyurusunda bulunmuş.
 
Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığı, bu "Haydaaaaa" dedirten suç duyurusu ile ilgili, "KOVUŞTURMAYA YER OLMADIĞINA DAİR KARAR" vermiştir...
 
 
**********************
 
Yazıma, Neyzen Tevfik'in, "KİME SORDUMSA SENİ" isimli dörtlüğü ile son vermek istiyordum ama bu dörtlüğü yazmayacağım.
 
Bir sonraki yazımda buluşmak umuduyla...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir