MİLLETVEKİLİ KILIÇ’TAN ŞEHİT AİLELERİNE TAZİYE ZİYARETİ

MİLLETVEKİLİ KILIÇ’TAN ŞEHİT AİLELERİNE TAZİYE ZİYARETİ
AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, Hakkari Yüksekova’da düşen askeri helikopterde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Muharrem Saygün ile Piyade Teğmen Nuri Akman'ın ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

 

Muharrem Saygün’ün Amasya'nın Suluova ilçesindeki baba ocağını ziyaret eden Kılıç, eşi Aslı Saygün ve baba Kadir Saygün'e başsağlığı dileklerini iletti. Milletvekili Çağatay Kılıç, baba Kadir Saygün'e, “Değerli evladınız Piyade Uzman Çavuş Muharrem Saygün'ün, mukaddes vatan görevini yaparken şehit olmasından derin üzüntü duydum. Vatanın bölünmez bütünlüğü, ülkenin huzuru ve esenliği için şehit olan Muharrem Saygün, milletimizin gönlünde saygın yer edinmiştir. Şehitlik mertebesine ulaşarak, Türk milletine mal olan evlatlarımızın emanetine kararlılıkla sahip çıkacağız. Milletimiz, kahraman şehidini hiçbir zaman unutmayacaktır. Sonsuza kadar saygı ve sevgiyle hatırlayacaktır. Aziz şehidimize Allah'tan rahmet size ve ailenize başsağlığı ve sabırlar dilerim” dedi.
aw000248_02.jpg
  Buradaki taziye ziyaretinden sonra, düşen askeri helikopterdeki bir diğer şehit olan Piyade Teğmen Nuri Akman'ın Vezirköprü ilçesinin Kızılcakoru köyündeki baba ocağını da ziyaret eden Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, şehidin babası Kurtça Akman'a ve annesi Bayramiye Akman'a başsağlığı dileklerini iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel