Milletvekili Karaman'dan Gazetemize Ziyaret

Milletvekili Karaman'dan Gazetemize Ziyaret
Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman Haber Expres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nuri Oğuzhan Şeker’i makamında ziyaret etti.

Sadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, Saadet Partisi İl Başkanı Salih Şen ve Saadet Partisi Çarşamba Belediye Başkan Adayı Zekai Adem Sapancı ile birlikte Haber Expres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nuri Oğuzhan Şeker’i ziyaret etti.


Saadet Partisi olarak Samsun ve ilçelerinde yapılan seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren Karaman, Saadet Partisi olarak Türkiye genelinde en çok aday çıkartan parti konumunda olduklarını vurgulayarak, “Yerel Seçimlere hızlı bir şekilde başlangıç yaptık. YSK verilerine göre sahada en çok adayı bulunan parti Saadet Partisi. Yine aynı verilere göre, genç aday sıralamasında da birinci konumdayız. Aday kadrolarımıza inancımız tam. Samsun’da gittiğimiz her noktada bizlere karşı ciddi bir teveccüh var. İnsanlarımız bizlere karşı yönelmiş durumda. Seçime çok kısa bir süre kalmış olduğu şu günlerde, aldığımız olumlu tepkiler bizleri daha da motive ediyor. İlçeleri geziyoruz ve ilçelerdeki tablolar bizleri mutlu ediyor. Vatandaşlarımızın bir çoğunun tercihini Saadet Partisi’nden yana kullanacaklarına inancımız var. Çarşamba’da da bu şekilde düşünüyoruz. İnşallah Adem Başkanımız da, Çarşamba Belediye Başkanlığı görevine halkın teveccühü ile seçilecektir. Çarşamba halkının desteklerini bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Haber Expres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nuri Oğuzhan Şeker ise, SP Milletvekili Mehmet Karaman ve beraberindeki heyete yaklaşan yerel seçimlerde başarılar diledi.

Ziyaret fotoğraf çekimi sonrası sona erdi.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir