Milletvekili Erhan Usta Çarşamba’da

Milletvekili Erhan Usta Çarşamba’da
MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, Ramazan Bayramı dolayısıyla Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde partililerle bir araya geldi

Çarşamba İlçe Binası’nda partililerle bir araya gelen Milletvekili Erhan Usta, İlçe Başkanı Süleyman Akdemir ile birlikte üyelerle bayramlaştı. Bayramlaşma merasiminin ardından partililerin bayramını kutlayan Vekil Usta, koalisyona yönelik açıklamalarda bulundu. Milletvekili Erhan Usta, parti binasında yaptığı konuşmasında, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin koalisyon hükümeti kuracağı partiyle öncelikle bir uyuma gitmesi gerekmektedir. Bu durum sağlanamadığı takdirde MHP’nin koalisyona gitmesi kendini inkar olur. Tabi koalisyon dışında kalarak onlar ne biliyorlarsa yapsınlar diyerek değil, kurulacak hükümette belli bir noktaya gelinmeye çalışılıyor. Bu süreçte biraz daha toparlanmak gerekiyor. Genel Başkanımızda AKP-CHP koalisyonu daha uygun olur diyerek görüşünü belirtti. Sürece bakıp hep birlikte göreceğiz. AKP-CHP koalisyonu sağlanamadığı takdirde MHP’nin şartlarının oluşması için eli güçlenebilir. AK Parti ile MHP’nin koalisyon sağlayabilmesi için esas ana noktalarda kesin bir anlaşma sağlanması gerekmektedir. CHP koalisyon için istekli görünüyor. Ama AK Parti tabanı bu düşünceye sıcak bakmıyor.” İfadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Milletvekili Usta, partililerin sorularını cevaplandırdı. Program kısa süreli sohbetin ardından son buldu.

milletvekili-erhan-usta-carsamba’da--(1).jpgmilletvekili-erhan-usta-carsamba’da--(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber