Milletvekili Atmaca’dan Çarşamba ziyareti

Milletvekili Atmaca’dan Çarşamba ziyareti
Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, Çarşamba’da ziyaretlerde bulundu.

Saadet Partisi, ‘‘Halkla Buluşma’’ programı kapsamında ziyaretler gerçekleştiriyor. Saadet Partili milletvekilleri, sivil toplum kuruluşları başkan ve temsilcileri ile birlikte Parti Teşkilâtlarını ziyaret ediyor, STK ve Teşkilâtların sorunlarını dinliyor.

‘‘Halkla Buluşma’’ programı kapsamında temaslarda bulunmak üzere görevlendirilen Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, Terme’nin ardından Çarşamba’da da ziyaretlerde bulundu. Çarşamba Ziraat Odası ve Çarşamba Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir ile bir araya gelen Atmaca, burada çiftçilerin sorunlarını dinledi. Fındığın ana gündem maddesi olduğu toplantı, toplu fotoğraf çekiminin ardından Çarşamba Muhtarlar Derneği’ne gitmek üzere burada noktalandı.

Çarşamba Ziraat Odası ziyareti sonrası Atmaca, yol üzerinde vatandaşlarla selâmlaştı. Atmaca ve beraberindeki heyet, daha sonra Çarşamba Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Özkan’a ziyarette bulundu. Başkan Özkan ve merkez mahalle muhtarları tarafından karşılanan Atmaca, muhtarların ve muhtarlar aracılığı ile köylülerin sorunlarını dinledi. Yaklaşık bir saat süren toplantı, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

img-2973.jpg

img-2955.jpg

img-3016.jpg

HABER:Emine Temiz YILMAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber