Milletvekili adaylarından Gazetemize ziyaret

Milletvekili adaylarından Gazetemize ziyaret
Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayları Hasan Öztürk, Büşra Genez ve Abdulvahap Bilen, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Çarşamba ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundular. Milletvekili adayları gazetemize de ziyaret gerçekleştirdiler

Çarşamba ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayları Hasan Öztürk, Büşra Genez ve Abdulvahap Bilen, gazetemize ziyaretlerde bulundular. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurhayat Şeker ile bir süre sohbet eden milletvekili adayları, gündeme dair bilgi alışverişinde bulundular. Saadet Partisi Samsun İl Sorumlusu Salih Şen ve Çarşamba İlçe Başkanı Adem Zekai Sapancı’nın da bulunduğu ziyarette Saadet Partisi’nin 24 Haziran seçimlerinin ülkemize hayırlı olması temennisinde bulunuldu. Vekil adayları “Çay kek vaat etmiyoruz, kayıkçı kavgası ve horoz dövüşünü diğer adaylara bıraktık” diyerek önemli mesajlar verdiler.

img_3564.jpg
Ziyarette konuşan Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayı Hasan Öztürk, Saadet Partisi’nin medyanın algı operasyonları ile her seçimde başarısız lanse edilmesine değindi. Saadet Partisi’nin yalnızca seçim zamanında değil, her zaman sahada çalıştığını ve aktif olduğunu belirterek, “Algı operasyonları ile Saadet Partisi’nin barajı aşamadığı, başarısız olduğu söylemleri yapılıyor. Ayrıca bu seçimde Saadet Partisi’ne verilen oyların CHP’ye gideceği de bilinçlere yerleştirilmeye çalışılıyor. Ne geçmişte ne de önümüzde ki seçimde Saadet Partisi’ne verilen oylar partimize gidiyor. Aksi söylemleri yanlış buluyorum.” dedi.

Öztürk, “Bir oyun bile büyük bir önem taşıdığı seçim olacak olan 24 Haziran seçimlerine gireceğiz. Kültür ve eğitim seviyesi arttıkça bize teveccüh artıyor. Yine partimizin gerçekleştirmiş olduğu güzel çalışmaların sonuç vermemesinin nedeni de yürütülen algı operasyonlarıdır. Ancak bu seçim partimizin baraj sorunu yoktur. Bu sorun ittifakla aşıldı. CHP’li olan vatandaşlarımızın Saadet Partimize oy vermek istediklerini duyuyoruz.” İfadelerini kullandı.

Konuşmasının son bölümünde Şeker Fabrikalarına değinen milletvekili adayı Öztürk, “Yapılanları satan bir iktidar var. Ancak halkımızın teveccühü ile iktidara gelmemiz halinde Şeker Fabrikalarını hocamızın uyguladığı politikaları aynı şekilde devam ettireceğiz.” dedi.

Daha sonra ziyarette konuşan Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayı Abdulvahap Bilen’de Şeker Fabrikaları hususunda değerlendirmelerde bulundu. Bilen, “Şeker Fabrikaları’nın satılması ve şeker üretilmemesinin ekonomik boyutundan daha önemli bir boyutu olan sağlık boyutu var. Şeker üretilmeyince, NBŞ denilen bir madde sofralarımızda olacak. NBŞ kanser riski olan bir madde. Bilim Adamları tarafından açıklanmış bir gerçektir. Bu konu vatandaşlarımıza anlatılmıyor. Maalesef vatandaşlarımız bu gerçeği başına geldiğinde anlayacaklar. Yıllar önce Erbakan Hocamız, Şeker Fabrikaları satılacak, şeker üretimi ABD’ye teslim edilecek demişti. Bugün hocamızın dediklerini görüyoruz.” dedi.

Saadet Partisi’nin kadın milletvekili adayı Büşra Genez ise yaptığı kısa konuşmada, “Genel olarak topluma baktığımızda sosyal değerlerimiz kayboldu. Kadına yönelik kötü haberler gün geçtikçe artıyor. Aile müessesi önde tutulması gerekirken bugün tam tersi durumdayız. Kadınlarımızı sosyal alanda görmeye davet ediyoruz. ‘Değiştir’ sloganı ile yola çıktık. Bu seçimde değişimin olması gerektiğine inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Ziyaret konuşmalar ve bir süre süren sohbetin ardından sona erdi.

HABER: Nuri ŞEKER – Nurhan GÜZEL

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber