MHP’nin yeni hedefi; ilçeler ve köyler

MHP’nin yeni hedefi;  ilçeler ve köyler
MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, MHP Çarşamba İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

 

MHP Samsun İl Teşkilatı, son dönemde partinin ilçe ve köylerdeki yoğunluğunu arttırabilmek amacıyla başlattığı çalışma doğrultusunda İl Başkanı Şaban Kılıç,  MHP Çarşamba İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Yapılan ziyarette İl Başkanı Şaban Kılıç’a İl Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti.

Şaban Kılıç, partinin ilçe binasında yaptığı açıklamada, partinin il ve ilçelerde bulunduğunu ama köylere çok fazla seslenemediğini dile getirdi. Kılıç, bu amaçla başlattıkları çalışmalar doğrultusunda il yönetim kurulunun önümüzdeki dönemlerde daha fazla ilçe ve köy ziyareti yapacağını belirtti.

Çarşamba’ya da bu amaçla geldiklerini belirten Kılıç, İlçe Teşkilatı’nda bir süre ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililerle bir araya geldikten sonra partililerle birlikte esnaf ziyareti yaptı. Yapılan ziyaretlerde MHP’nin önümüzdeki dönemde siyasette daha aktif rol alacağını ve bu amaçla esnaflara daha sık ziyaretlerde bulunulacağını belirtti.

İl Başkanı Şaban Kılıç ve MHP il yöneticileri Çarşamba’da yaptıkları esnaf ziyaretlerinin ardından Çarşamba’nın çeşitli köylerine ziyaretlerde bulunarak köylülerin sorunlarını dinlediler. Kılıç, yaşanan sel felaketi sonucu Samsun ili ve ilçelerinde çok sayıda köylünün zarar gördüğünü ama bu zararların karşılanmadığını, görülen zararların ise karşılanmaması için çiftçinin önüne birçok engel çıkartıldığını iddia ederek, çiftçilerin bu konuda Ak Parti tarafından mağdur edildiğini vurguladı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber