MHP’Lİ VEKİLLER ÇARŞAMBA’DA

MHP’Lİ VEKİLLER ÇARŞAMBA’DA
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekilleri Erhan Usta ve Hüseyin Edis, seçim sonrası nezaket ziyaretleri kapsamında Çarşamba İlçesi’nde ziyarette bulundular.

Ziyaretler kapsamında Çarşamba İlçesi’ne gelen Usta ve Edis, MHP İlçe Başkanlığı’nda partililerle bir araya geldi. Parti binasında tebrikleri kabul eden iki milletvekili, partililere teşekkürlerini ilettiler.
465.jpg
Ziyarette konuşan MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis yaptığı konuşmasında, çıkan seçim sonuçlarından diğer partiler kadar kendilerinin de ders çıkarmasının gerektiğini savunarak, “Öncelikle sizlere söz verdiğimiz gibi bundan sonra sizlerle daha sık buluşacağımız için çok mutluyuz.Hükümet kurma işlemi tamamlandığında buralara daha çok geleceğiz. Sizlerin içinde olacağız. Seçim süreci bitmiş olabilir ama bizim felsefemizde bir seçim bittiğinde yeni bir seçim başlar mantığı vardır. Desteklerinizden dolayı sizleri tebrik ediyorum. ” dedi.
45856.jpg

Konuşmasında Terme’ye kurulması planlanan Termik Santrale değinen Edis, “Temiz enerjiyi biz niye bırakalım. Taşıma kömürle, fosil yakıtla niye biz termik santral kurmaya çalışıyoruz. Bunun arkasındaki olayları bilmek, araştırmak lazım. Enerji ihtiyacımız var ama enerjiye ihtiyacımız varken öncelikle temiz enerji tercih edilmelidir. Bu sorun Terme’nin değil Çarşambanın, Ordu’nun, Giresun’un sorunu. Salıpazarı’na kadar gidecek. Salıpazarı ilçesinde de ağırlıklı fındık üretiliyor. Fındığın oksijen alamayacağını düşünün. Enerji üreteceğiz derken büyük bir kayıp yaşayacağız.” Şeklinde konuştu.


Edis’in konuşmasının ardından konuşan Milletvekili Erhan Usta’da, Milliyetçi Hareket Partisi’nin son seçimde oy oranını yükselttiğini belirterek, “Çarşamba üzerinde de önemli bir başarı var. Çarşambada başarılı bir seçim geçirdi. %80 civarında oylarımızda artış oldu. Elbette daha iyisi olabilirdi. Biz daha fazlasını da bekliyorduk her yerde ama nihayetinde bu da önemlidir ve başarılı bir seçimdir. Bu anlamda hiç kimse boş yere küçümsemesin ve bunun sonucunda da bir olan milletvekili sayımızı biz ikiye çıkardık.” Şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Erhan Usta ve Hüseyin Edis, ilçeden ayrıldı.  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber