MHP'Lİ KILIÇ, HATASI OLANIN HESAP VERMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ

MHPLİ KILIÇ, HATASI OLANIN HESAP VERMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ
MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, kentteki sel felaketine ilişkin, "TOKİ, Büyükşehir Belediyesi ve Canik Belediyesi’nin hatası varsa, mutlaka bunun hesabını vermelidirler" dedi.


Parti il binasında basın toplantısı düzenleyen MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, Samsun’daki sel felaketinde hata varsa bunun takipçisi olacaklarını söyledi. Samsun’da büyük bir sel afetinin yaşandığını belirten MHP İl Başkanı Şaban Kılıç, "Allah ölenlerin mekanını cennet, mağdur olanlara yardımcı olsun. İl yönetimi olarak biz oralarda sürekli çekim yaptık. İkinci gün genel merkezden gelen ekiple birlikte oralardaydık. Benim gördüğüm kadarıyla oralarda insanlar bilerek, bilmeyerek hatalar yapmış. TOKİ, Büyükşehir Belediyesi ve Canik Belediyesi’nin hatası varsa, mutlaka bunun hesabını vermelidirler. Biz bunun ortaya çıkması için üstümüze düşeni sonuna kadar yapacağız. Belki hiç kimsenin suçu yok. Ama benim gördüğüm gözle orada anormal bir hata var. Sel kapanının projesi var mı, bunu buraya kim yaptı, afete sebep olan olayın oluş sebebi nedir? Bunların cevaplarının verilmesi lazım. Altından ne çıkarsa çıksın bunların sonuna kadar takipçisi olacağız" diye konuştu.
Samsun’da siyaset yapan herkesin açık, şeffaf ve mert olması gerektiğini belirten Kılıç, "Siyasetçi kendisini çok iyi anlatabilmeli. Sırtında küfe taşımamalı. Ben taahhüt ediyorum; açık olacağım, şeffaf ve net olacağım. Biz bütün hizmetimizi Samsun için yapacağız. İl Özel İdaresi ile ilgili bir soruşturmadan bahsediliyor. Şunu taahhüt ediyorum, burada yolsuzluk olup olmadığını bilmiyorum, yazılan ve çizilenlere göre konuşuyorum. Varsa yolsuzluk, bunun sonuna kadar gitmekte bizim boynumuzun borcudur. Bu milletin 1 liralık parası herhangi birinin kursağından geçmesin" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz