MHP'li Erhan Usta, Ulusal Kanalların ilgi odağı

MHPli Erhan Usta, Ulusal Kanalların ilgi odağı
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Bahçeli’nin ekonomi kurmaylarından MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, Ulusal basının en çok ilgi gösterdiği isimlerin başında yer alıyor.

Usta bir günde 4 ulusal kanalda yayına çıkarak ekonomi gündemini değerlendirirken, en gözde ekonomist vekil olarak dikkat çekiyor.

mhpli-erhan-usta,-ulusal-kanallarin-ilgi-odagi-(1).jpg

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili ve adayı Erhan Usta, Bu gün 4 televizyon Kanalında canlı yayın ile MHP’nin seçim beyannamesi ile ilgili ulusal basına geniş bilgi verdi. Türkiye’nin 7 Haziran öncesi ve sonrasının içinde bulunduğu konjunktörü canlı yayınlarda değerlendiren Usta, ekonominin iyi durumda olmadığını söyledi. Özellikle 2008 yılından buyana ülke ekonomisinin durağanlaşarak kötü yönetildiğini ve verilerin kısa vade de olumlu gibi görünse de uzun vadede hiç iyi olmadığını ve gün geçtikçe de ekonominin iç açıcı olmadığını dile getirdi.

mhpli-erhan-usta,-ulusal-kanallarin-ilgi-odagi-(2).jpg

Samsun’dan MHP’nin 1. sıra adayı olarak 1 Kasım seçimlerine hazırlanan MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta’nın televizyonda verdiği demeçler Samsunlular tarafından ilgiyle takip edilirken bir çok ulusal kanalla söyleşi yapan Usta, yıllar sonra Samsun’un adını ulusal medyada duyuran milletvekili olarak dikkat çekti. MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta bugün HaberTürk TV'de Yavuz Semerci ve Abdurrahman Yıldırım'ın sunduğu Para Piyasaları, CNBC-E TV'de Berfu GÜVEN'in sunduğu Finans Cafe adlı program, CNN TÜRK TV' de Saynur TEZEL'in sunduğu Günlük adlı program ve BLOOMBERG HT TV'de Gökhan ŞEN'in sunduğu Finans Merkezi adlı programa canlı yayın konuğu olarak katılarak, MHP'nin Seçim Beyannamesi ve gündemdeki konularla ilgili olarak görüşlerini açıkladı.

mhpli-erhan-usta,-ulusal-kanallarin-ilgi-odagi-(3).jpg

MHP'nin 7 Haziran seçimleri akabinde AK Parti tarafından Hayır'cı parti olarak algı yaratılmaya çalışıldığına dikkat çeken Usta, katıldığı tüm yayınlarda MHP'nin koalisyona Hayır demediklerini aksine acil ihtiyaç olduğunu ve koalisyon için kendilerinin değil aksine AK Partililerin yaklaşmadıklarını belirterek, bu algının yanlış ve karalama olduğunu bunu da seçim sahalarında halka anlatarak gerçekleri ülkeye duyararak Türkiye'nin acil erken seçim   değil, hükümete ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

mhpli-erhan-usta,-ulusal-kanallarin-ilgi-odagi-(4).jpg

Usta, "MHP Ülke ekonomisinin tüketen değil üreten ekonomiye dönüştürülmesi gerektiğini bunun için de hemen her kulvarda halkın iş ve istihdamı ile üretimde daha kazançlı hale getirilecek bir ekonomi yapısının acil ülkeye yerleştirilerek uzun vade de ekonominin sağlam ve küçük veya büyük herhangi bir dalgalanmadan etkilenmeden yoluna emin ve güçlü adımlarla ilerlemesi gerektiğini belirtti. Bu nedenle MHP'nin günü birlik ve kişilere değil, ülkenin geleceğine, halkın refah ve huzuruna yönelik tüm projelerinin hazır olduğunu dile getirdi.

HABER MERKEZİ  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel