MHP'li Cengiz'den akıllara zarar açıklama?!

MHPli Cengizden akıllara zarar açıklama?!
Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkan Yardımcısı Ayhan Cengiz yayınladığı basın açıklamasında çok ağır ifadeler kullanması dikkatlerden kaçmadı.

(MHP) Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkan Yardımcısı Ayhan Cengiz yaptığı yazılı basın açıklamasında şunları dile getirdi. Cengiz, "Son günlerde iç ve dış siyasette hızla gelişen menfi olaylar  dünü  mumla  aratır mahiyette, Büyük Türk Milletini ve Devletini  tehdit  eder niteliktedir.  İç ve dış siyasette gelinen bu tükeniş noktasının sorumluları, yapılan hiç bir uyarıyı dikkate almadan tarihin akışına karşı kürek çekmeye çalışan "sokma akıllı",  uzaklardan kumandalı, kerameti kendinden menkul  türedi siyaset kuklaları ile bunları güçlü ve haklı göstermek  için hiç bir desteği esirgemeyen kişi ve kurumlardır."

Her biri diğerinden daha feci, saymakla bitmeyen aleyhte gelişmeler devam ederken  Ülke gündemini Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kilitleme cambazlığı bir üst merhaleye çıkartılarak iktidarın adayının kim olacağı, cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra akp'nin başına kimin geçeceği bahisleri oynatılmaktadır şeklinde açıklamasını sürdüren Cengiz, "Sonuçları tartışmalı seçimlerden Mili İradeyi temsil yetkisini alan iktidar partisinin  hükümet etme emanetinin hakkını  hiç bir şekilde veremediği  ve  üzerlerine zimmetli olan Vatan-Millet namusunu koruyamadıkları gün gibi ortadadır. İç ve dış Terör  ilişkileri ile eli kana bulaşmış, her türlü hırsızlık ve yolsuzluk şaibesinin içinde adı geçmiş   olan  iktidar partisinin şimdide alnına namus lekesi sürülmüştür.

Elçilikler vatan toprağıdır,  vatan toprağı da  namustur . Elçilik işgal altında elçimizde yanında ki yaklaşık 40 kişi ile esirdir. 23 Nisan 'da dağa çıkarılan çocukların canı ve namusu da bu hükümete zimmetlidir. Namus lekesi ile ortalıkta dolaşılamayacağını hele hele Devletin en üst kademesi olan Cumhurbaşkanlığı Makamının yanından bile geçilemeyeceğini hatırlatmak zaruret olmuştur. İşi pişkinliğe verip hiçbir şey olmamış gibi İstiklal Mücadelesinin ilk adımının atıldığı Samsun 'a gelmek bizce cüretkarlıktır. Özellikle iktidar partisine oy vermiş vatan sever değerli hemşehrilerimizin  bu zihniyete gerekli cevabı vereceğine inanıyor,mübarek Ramazan ay'ının önce Milletimizin sonrada tüm Müslümanların belalardan kurtulmasına vesile olmasını niyaz ediyoruz" ifadeleri ile dolu çarpıcı açıklamasına AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş ve Milletvekillerinden nasıl bir cevap verileceği merakla bekleniyor.

HABER-FOTO: Ayhan GONCA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir