MHP'DEN TEŞKİLATLARA CHECK-UP!

MHPDEN TEŞKİLATLARA CHECK-UP!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi İl ve İlçe Teşkilatlarını masaya yatırdı.

MHP Genel Merkezi’nden  yapılan açıklamalara göre, 30 Mart 2014 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri’yle ilgili tartışma ve değerlendirmeler çok boyutlu şekilde devam ediyor.  Bilindiği üzere bu seçimler asıl anlam ve mecrasından saparak genel seçim havasında geçmiş ve toplumsal cepheleşmeyi tehlikeli bir sınıra taşımıştır.

Başbakan ve partisinin demokratik mücadeleyi varlık-yokluk savaşına indirgediği, algı operasyonlarıyla, kara propaganda taktikleriyle, inkar ve redde dayalı ayak oyunlarıyla acziyetin ve başarısızlığın üzerini örttüğü açık bir gerçektir.

 MHP Genel Merkezi’nden  yapılan açıklamalara göre, seçim sonuçlarının detaylı olarak tüm seçim çevreleri baz alınarak ele alınıp incelendiği belirtildi.

 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nden alınan netice başarılı görülmekle birlikte bazı büyükşehir, il ve ilçelerdeki dikkat çekici ve düşündürücü seçim sonuçlarının da enine boyuna değerlendirildiği öğrenilmiştir.

MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ve kurmayları 30 Mart’ı titizlikle ve tüm yönleriyle masaya yatırmışlardır. Özellikle seçimlerde MHP’li kimliğini kullanarak başka partilerin lehine faaliyet gösterenleri, en başta CHP’nin nam ve hesabına çalışarak bir kısım büyükşehirleri sabote eden kötü niyetlileri deşifre etmek maksadıyla yoğun bir mesai harcanmaktadır.

 Ayrıca bu konuda gazete ilanlarıyla sorumluların ve emellerinin açıklanacağı belirtilmektedir.

 Yapılan açıklamada "arzulanan sonuçların çok gerisine düşen, oyların azalmasına mani olamayan ve değişik partilere oy kaymasını engelleyemeyen il ve ilçe teşkilatlarının ya kapatılacağı ya da feshedileceği kesin bir dille ifade edilmiştir".

 KAPSAMHABER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Siyaset