MHP'DEN EMNİYET MÜDÜRÜ YAVUZ'A ZİYARET

MHPDEN EMNİYET MÜDÜRÜ YAVUZA ZİYARET
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Taner Tekin, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz'u makamında ziyaret etti

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 171. yıl dönümü nedeniyle Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz'u ziyaret eden MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Emniyet Müdürü Vedat Yavuz'un nezdinde tüm polis teşkilatının Polis Haftası’nı kutladı.
Tekin, "Ülkemizin içinde bulunduğu zorlu süreçte başta doğu ve Güneydoğu bölgelerinde ülkemizi bölmeye ve parçalamaya çalışan unsurlar ile gece-gündüz demeden mücadele eden tüm emniyet mensuplarımıza buradan şükranlarımızı sunarken görevi başında şehit olan güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına tekrar başsağlığı diliyoruz. Kendilerinin çok zor şartlar altında görev yaptıklarını biliyoruz. Ülkemizde olduğu gibi şehrimizde de emniyet güçlerimiz yoğun bir çalışma içerisinde. Polis Haftası vesilesi ile şehrimizin güvenliği ve huzuru için yapılan çalışmalardan dolayı tüm emniyet teşkilatı mensuplarına teşekkür ediyor kendilerine her zaman gereken desteğin verileceğini de ifade etmek istiyorum" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ise Başkan Tekin ve yönetimine teşekkür ederek suç odaklarına karşı her türlü yasal mücadelenin eksiksiz olarak devam edeceğini söyledi.
Ziyarete, MHP İl Sekreteri Dursun Ali Keskin, İl Başkan Yardımcıları Ertan Avcı, Ersu Malkoç, Muharrem Tok ve Alparslan Kaya da eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset