MHP'den ‘birliktelik’ yemeği!

MHP'den  ‘birliktelik’ yemeği!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çarşamba İlçe Başkanlığı, birliktelik yemeği düzenleyerek parti üyeleri ile bir araya geldi

Göl Restoran’da gerçekleştirilen yemek programında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çarşamba İlçe Başkanlığı, MHP Samsun İl Yönetimi ve ilçede ki parti üyelerinin geniş katılım sağladığı birliktelik yemeğinde bir araya geldi.

Yoğun katılımın yaşandığı programa MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, MHP Samsun İl Başkanlığı Teşkilat Başkanı Aykut Çepni, yönetim kurulu üyeleri, MHP Çarşamba İlçe Başkanı Özgen Alper Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri, partililer ve çok sayıda davetli katılım sağladı.

Açılış konuşmasını yapan MHP Çarşamba İlçe Başkanı Özgen Alper Yalçın, katılımlarıyla salonu dolduran üyelere teşekkürlerini sunarak, yakın zamanda göreve başladıklarını ve gerçekleştirilecek 2024 Mahalli İdareler seçiminde Cumhur İttifakı olarak seçime hazır olduklarının mesajını verdi.

Başkan Yalçın’ın ardından konuşan Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Gökhan Yaşar ve MHP Samsun İl Başkanlığı Teşkilat Başkanı Aykut Çepni’de 2024 Yerel seçimlerine hazır olduklarını ve salonda ki yoğunluğun bunun en büyük örneği olduğunu vurguladılar.

Programa katılan MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur’da, katılım sağlayan partililere teşekkürlerini sunarak programı tertip eden ve emeği geçen tüm herkese şükranlarını sundu.

Program konuşmalar ve yemek ikramlarının ardından son buldu.

img-8008.jpg

img-8048.jpg

img-8065.jpg

img-8070.jpg

img-8090.jpg

img-8135.jpg

img-8079.jpg

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber