MHP'de ‘Karapıçak' Tepkisi

MHP'de ‘Karapıçak' Tepkisi
AK Parti-MHP görüşmesinin ardından, Samsun'da Salıpazarı İlçe Belediyesi’nin MHP'ye bırakılması üzerine, adayın Abdullah Karapıçak olacağının iddia edilmesi MHP'lilerin tepkisine neden olduğu dile getiriliyor

ADAYLIK KESİN Mİ?
Cumhur İttifakı ortaklarından AK Parti ve MHP arasında hangi belediyelerden hangi parti çatısı altında girileceği görüşmeleri sona erdi. Samsun’da MHP'ye Asarcık, Alaçam'ın yanı sıra Salıpazarı Belediye Başkanlığı'nın bırakılmasına karar verildi. Kamuoyuna bu haberin yayılmasıyla birlikte, MHP Genel Merkezi'nin Salıpazarı Belediye Başkan Adayının Abdullah Karapıçak olduğu yönünde gerçekçiliği tartışılan haberler servis edilmeye başlandı.

PARTİLİLER TEPKİLERİNİ TELEFONA SARILARAK GÖSTERDİ
Belli bir merkezden, Karapıçak haberinin basına servis edildiği ileri sürülürken, bu durum Samsun'da partililer arasında rahatsızlığa neden oldu. Haberin yayılması üzerine Samsun'da çok sayıda MHP’li ismin, telefonlarına sarılarak genel merkeze tepki mesajı gönderdiği öğrenildi. Tepki mesajlarının yoğunlukla MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın telefonuna gönderilerek, haberin doğruluğu hakkında bilgi alınmaya çalışıldığı bilgilerine ulaşıldı.

"BAŞKA İSİM YOK MU?" TEPKİSİ
Samsun'da her koltuğa Abdullah Karapıçak'ın getirilmek istendiği yönünde tepki gösteren partililer, "Karapıçak önce Samsun İl Başkanı olarak atandı. Ardından milletvekili seçimlerinde 2. sıradan aday gösterildi. Şimdi de Salıpazarı Belediye Başkan Adayı gösterileceği söylenmekte. 1 milyon 300 bin nüfuslu Samsun'da Abdullah Karapıçak'tan başka ülkücü isim kalmadı mı? Tüm koltuklara Karapıçak getirilmeye çalışılıyor. Karapıçak bu kadar değerli bir isim ise, Ankara'da Genel Başkan Yardımcısı yapılsın" şeklinde tepkiler gösteriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir