MHP’de Görev Dağılımı Yapıldı

MHP’de Görev Dağılımı Yapıldı
Başkan Kılıç, Teşkilatı’nın 11 Ağustos’ta yapılan il kongresinin ardından oluşan yeni yönetim yaklaşan yerel seçimlerde Samsun’da MHP farkını herkesin göreceğini söyledi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığında görev dağılımı yapıldı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, Teşkilatı’nın 11 Ağustos’ta yapılan il kongresinin ardından oluşan yeni yönetim yaklaşan yerel seçimlerde Samsun’da MHP farkını herkesin göreceğini söyledi.

BİRLİK VE BERABERLİK BAŞARIYI GETİRECEKTİR

İl yönetim kurulu üyelerini toplayan MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, 11 Ağustos’ta yapılan İl kongresi sonunda MHP İl Binasında gerçekleştirilen toplantıyla Divan ve Başkan yardımcılarını basına açıkladı. Toplantıda bir konuşma yapan il başkanı Şaban Kılıç, "Partimizin dünü, bugünü, yarını için birlik ve beraberlik içinde çalışarak, MHP'yi Samsun'da birinci parti yapmak ve önümüzdeki yerel seçimlerde ise başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm Belediye Başkanlıklarını almak için çalışacağız. Allah’ın izniyle tüm belediyeleri alacağız." dedi. Camiamızın ve Samsun Halkının beklediği MHP artık geliyor diyen Başkan Kılıç, “Güçlü bir ekiple yola çıktık. Bizimle birlikte olmak isteyen herkese kapımız açık” dedi. Kılıç, Hedeflerinin Samsun ilinde Milliyetçi Hareket Partisi’ni 1’nci parti konumuna getirmek için tüm gönüldeşlerimizle ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla tüm gücümüzle çalışacaklarını söyledi. Divan ve Başkan Yardımcılıkları şu isimlerden oluştu. Hayri Atmaca Mahalli İdareler, yerel yönetimler ve Başkanvekili, Alper Sancak Teşkilatlardan sorumlu, Süleyman Orhan Sosyal işlerden, Rafettin Karaca Eğitim propaganda, İş dünyası, Hamdi Güler, odalar ve meslek grupları, Ayhan Çil Hukuk işlerinden, Bayram Kul ve İbrahim Özdek Yan kuruluşlardan sorumlu, Fevzi uzun Parti sekreteri, Ayhan Cengiz Basından, İlyas Cinsoy Muhasip, Ergün Baştürk Seçim işlerinden sorumlusu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir