MHP’DE BAŞKAN HÜLYA KAMÇIOĞLU

MHP’DE BAŞKAN HÜLYA KAMÇIOĞLU
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çarşamba İlçe Başkanlığı’nda bir süredir boş olan Kadın Kolları koltuğuna partide daha önceki yönetimlerde görev alan isim Hülya Kamçıoğlu oldu. Kamçıoğlu başkanlığında ilk toplantı dün parti binasında gerçekleştirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin bir süredir boş olan Kadın Kolları Başkanı Hülya Kamçıoğlu oldu. Geçmiş dönemlerde uzun süre kadın kollarında görev yapmış ve partinin bir önceki yönetiminde yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmış olan Hülya Kamçıoğlu kadın kolları başkanı olarak dün ilk toplantısını gerçekleştirdi.  

Kamçıoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çarşamba İlçe Başkanlığı Kadın Kolları Yönetim Kurulu İlçe Başkanlığı binasında bir araya geldi. Kadın Kolları yönetimi ile yerel seçimler sürecinde izlenecek yolu belirlemeyi hedeflediklerini belirten partinin Kadın Kolları Başkanı Hülya Kamçıoğlu, yaklaşan Yerel Seçimlere Milliyetçi Hareket Partisi olarak tüm gücüyle hazırlandıklarını, bu vesileyle kadın kolları olarak kendilerine de büyük görev düştüğünü, görevin bilincinde olduklarını ve sorumluluğu üstlendiklerini ifade etti. Yapılan toplantıda, kadın kollarının ilerleyen süreçteki faaliyetleri de masaya yatırıldı.

Toplantı, Kadın Kolları başkanı Hülya Kamçıoğlu’nun konuşmasının ardından son buldu.

HABER: Nuri ŞEKER

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber