MHP’de adaylar belli oldu!

MHP’de adaylar belli oldu!
Milliyetçi Hareket Partisi’nde belediye başkan adaylarının belli olduğu iddia edildi. Partinin il başkanı Burhan Mucur’un listeyi almak üzere Ankara’ya Genel Merkeze gittiği öğrenildi.

MHP yapılan görüşmeler sonrasında Samsun'da Asarcık, Alacam ve Salıpazarı'nda aday çıkarması kararlaştırılırken, büyükşehir ve 14 ilçe belediyesinde AK Parti'nin adayını destekleyecek. Samsun'da 3 ilçe belediyesinde aday çıkaracak olan MHP'de hangi isimlerin belediye başkan adayı yapılacağını kararlaştırmak için MHP Samsun İl Başkanı Mucur'un Ankara'ya gittiği kaydedildi.

MHP kulislerinden edinilen bilgilere göre; adayların netleştiği ama kamuoyu ile aday isimlerinin 15 Ocak'ta paylaşılacağı öğrenildi. Samsun'da MHP Samsun İl Başkanı iken milletvekili olmak için görevinden istifa eden ve 2. sıradan aday gösterilen Abdullah Karapıçak'ın Salıpazarın'dan aday yapılacağı yönünde haberler yapılması, MHP'de büyük tepkilere neden olmuştu. MHP Genel Merkezi tepkilere kayıtsız kalmayarak, Karapıçak'ı Salıpazarı'ndan aday göstermeyeceği belirtildi.

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir