MHP SAMSUN İL BAŞKANI SÜSLÜ'DEN FLAŞ AÇIKLAMA

MHP SAMSUN İL BAŞKANI SÜSLÜDEN FLAŞ AÇIKLAMA
MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, AK Parti'nin Samsun'da sandıklara itiraz etmesinin ardından flaş bir açıklama yaptı. Süslü, AK Parti'nin sandıklara bu şekilde itiraz etmesini "acizlik" olarak yorumladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, AK Parti'nin Samsun'da sandıklara itiraz etmesinin ardından açıklama yaptı.

AK Parti'nin itirazının, bütün sandıklardaki geçersiz oyların çokluğundan kaynaklandığını söyleyen Süslü "Herhangi bir eksiklik aksaklık tespit ettiklerinden değil, maksat işi uzatmak. Ellerinde bir belge yok. Sadece geçersiz oy çok, bunlar bizim oylarımızı iptal ettiler tekrar sayılsın diye itiraz ediyorlar. Tabi bu itirazların geçerli olabilmesi için geçersiz oylar ile ilgili sandık başında bir tutanak tutulması gerekiyor. Bir yönetim daha var, o yöntemde sandık kurullarındaki parti görevlilerini çağıracak hakim oylama yapacak. Eğer tekrar sayılsın denilirse tekrar sayılacak. Yanlışlıkla iptal edilmiş oy varsa bu hangi partinin oyuysa ona dahil edilecek. Ama aradaki fark binin üzerinde, 6. vekil için 3.000 oy almaları gerekiyor" dedi. Kendi sandıklarını incelediklerini söyleyen Süslü "Sandık kurulu üyelerimiz hakimin çağırmasını bekliyorlar. Vezirköprü'de itiraz etmiştik, oyumuz 50 oy arttı. Şuan sayıldıkça oyumuz artıyor. İşi uzatmanın derdindeler. Süreci çok ciddi takip ediyoruz. Bizim itirazlarımız sandık sandık oldu kabul ediliyor, hata görüldüğü anda da direk düzeltiliyor. Onlarında öyle sandık sandık itirazları yok, onlar toplam geçersiz oylara itiraz ediyorlar bu da acizlik. Tutanakları bile toplayamamışlar anlaşılan" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir