MHP Salıpazarı’nda toplandı

MHP Salıpazarı’nda toplandı
MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Salıpazarı İlçe Teşkilatı yönetim toplantısına katıldı.

MHP Salıpazarı İlçe Başkanlığı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katılan Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Taner Tekin, yöneticiler ile istişarede bulundu. Ülke gündemi ile alakalı konuların da ele alındığı yönetim toplantısında konuşan Tekin, yerel seçimlere 1 buçuk yıl gibi kısa bir süre kaldığına dikkat çekerek, teşkilatların her an seçim olacakmış gibi hazır olmaları gerektiğini vurguladı.

Salıpazarı İlçesi’nin çok daha iyi hizmetleri hak ettiğini vurgulayan Tekin, “İnşallah önümüzde ki yerel seçimlerde Salıpazarı İlçemize 3 hilalliği sancağımızı dikecek ve ilçemizi MHP belediyecilik hizmetleri ile tanıştıracağız. Önümüzde bir yerel seçim süreci olacak. Bu süreçte her ilçemizde olduğu gibi burada da aday adaylarımız olacak. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki bizimle aynı yolda yürümek ve aynı safta yer almak isteyen Türk Milletinin şerefli her ferdine partimizin kapısı sonuna kadar açık olacak. Bizim bazı kriterlerimiz var. Bu kriterlere uyan herkes partimizden aday adayı olabilecek. Nedir bu kriterler? Birincisi aday adayı olacak kişinin geçmişte bizlerin yüzünü kızartacak bir lekesinin olmaması. İkincisi aday adayının önce ilçe ve il teşkilatı ile ardından genel merkezimiz ile uyumlu bir şekilde çalışabilecek olması. Bir diğer kriter ise aday adayı olacak kişinin aday belirlendikten sonra sanki kendisi aday gösterilmiş gibi adayımız ile beraber çalışacak olması. Bu kriterlere uyacak ve uymaya söz verecek olan herkes partimizden aday adayı olabilecek. Bizlerde bu anlamda bütün aday adaylarımızın önünü açacak ve hepsine eşit davranacağız. Aday belirlenirken ise yine objektif ve tarafsız şekilde seçimi kiminle kazanacaksak ve kim partimize bir fazla oy getirecekse adayımız o olacak. Çünkü bizim amacımız seçim kazanmak. Halka rağmen siyaset değil, halkımızın görmek istediği isim ile seçimlere gireceğiz”

Toplantıya, MHP İl Başkan yardımcıları Necmettin Kaplan ve Yusuf Ertan ile Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün'de katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber