MHP Kadın Kollarından “ANNELER GÜNÜ” nü Ziyaretleri

MHP Kadın Kollarından “ANNELER GÜNÜ” nü Ziyaretleri
Anneler günü nedeni ile MHP Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ilçede ki Şehit aileleri ve Yaşlıları ziyaret ederek günlerini kutladı.

HABER-FOTO: Nuri ŞEKER

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Anneler Günü münasebeti ile İlçemizde ki Şehit Ailelerini ve Yaşlıları ziyaret ederek Anneler gününü kutladı. MHP Kadın Kolları Yöneticileri ilk olarak Şehit ailelerini ziyaret ettiler. Polis ve Asker Şehit Ailelerini ziyaret eden MHP Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri şehit ailelerine bu güzel ve anlamlı günde çocuklarının yerine onların adına Anneler gününü kutlamak ve aynı zamanda oğullarının sevgisini bir nebze olsun hatırlatmak için geldiklerini belirttiler.

MHP Çarşamba Kadın Kolları Yöneticileri, “Cennet Annelerin ayakları altındadır” ayetinde anneliğin çok kutsal bir makam olduğunu belirtilmiştir. Dinimiz zaten Annelere gereken önemi vermiş. Fakat dünya da Anneler Günü adı altında yılda bir kez kutlanan Anneler Günü bahanesi ile bizler de Annelerin yılda bir defa veya bir sıkıntıda hatırlanmamasını tam aksine Her zaman yanlarında olunması gerektiğini bundan sonrada gerektiği şekilde yanlarında olmaya çalışacaklarını belirterek Şehit Ailesi Annelerine Karanfil vererek Anneler günlerini kutladılar.

Daha sonra MHP Çarşamba Kadın Kolları Yöneticileri İlçede ki Yaşlıları da ziyaret ederek Anneler Gününü kutladı ve karanfil verdiler. Yaşlılar bu nazik ziyaret ve kendilerini hatırlayan MHP Kadın Kolları yöneticilerine teşekkür ederek çok sevindiklerini birilerinin kendilerini unutmadığını görmekten daha büyük bir sevinçlerinin olmayacağını belirttiler. Kadın Kolları Yöneticileri Anneler günü etkinliklerini gün boyunca yaptıkları ziyaretlerle sürdürürken Engellilerin Anneler günü nedeni ile hazırladıkları etkinliklere de katılarak destek vereceklerini belirttiler. 

sam_0915-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber