MHP Çarşamba’da ‘Alper Yalçın’ Dönemi!

MHP Çarşamba’da ‘Alper Yalçın’ Dönemi!
MHP Çarşamba İlçe Başkanlığında geçtiğimiz günlerde görevden alınan Harun Kaya’nın yerine Özgen Alper Yalçın atandı. Yeni Başkan Alper Yalçın, İlçe Başkanlığında basın toplantısı gerçekleşirdi


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çarşamba İlçe Başkanlığı’nda başkan Harun Kaya 7 aylık görev sürecinin ardından geçtiğimiz günlerde görevden alınmıştı. Başkan Kaya’nın yerine Alper Yalçın ismi atandı.
mhp-2.jpg
İlçe Başkanlığına atanan Yalçın, basınla bir araya geldi. Başkan Yalçın düzenlediği basın toplantısında, ‘MHP’de görev istenmez, verilir’ hatırlatmasının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Sözlerine, ‘‘Öncelikle, bizi bu göreve lâyık gören bilge liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye, Teşkilâtlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Dr. Edip Semih Yalçın’a ve İl Başkanımız Burhan Mucur’a, İl Başkan Yardımcımız Aykut Çetin’e, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.’’ diyerek başlayan Başkan Yalçın, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ‘‘MHP olarak bundan sonraki yönetimimizde asla ikileme düşmeyeceğiz. Bundan sonraki süreçte liderimizin verdiği direktifler doğrultusunda ne gerekliyse, ne yapmamız gerekiyorsa, nasıl bir yol çizip izlememiz gerekiyorsa o yolda aynı şekilde devam edeceğiz hep beraber. İlkemiz, vizyon olarak asla Genel Merkezimizin ve İl Teşkilâtımızın bize demiş olduğu, vermiş olduğu görevlerden geri durmamaktır. Şimdi, burada, şehit kanlarıyla yoğurulmuş bu davanın birer neferi olarak koltuk, makam ve mevkii hevesine asla kapılmadan verilen bu kutlu görevi lâyıkıyla yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Eleştiri muhakkak olacaktır. Muhalefet muhakkak olacaktır. Biz bu eleştirilere, muhalefete kulağımızı her zaman açık tutacağız. Çünkü yapılan eleştiriler, yapılan muhalefet bizi belki bir hatadan döndürür, belki bizi yapmamız gereken yanlış şeylerden doğru şeylere aksetmemizi sağlar.’’ ifadelerini kullandı.

MHP’nin kapılarının herkes açık olduğunu belirten Başkan Yalçın, açıklamalarının ardından tebrikleri kabul etti.

HABER: EMİNE TEMİZ YILMAZ
mhp-3.jpgmhp-4.jpgmhp-6.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir