MHP Çarşamba Turunda

MHP Çarşamba Turunda
MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, MHP Çarşamba ilçe teşikilatını ziyaretinin ardından Çarşamba’da Sivil Toplum Örgütlerini, esnafları ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu

 

HABER-FOTO: Serkan KARAHAN

MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç ve Yönetim Kurulu üyeleri Çarşamba MHP ilçe teşkilatını ziyaret etti. İlçe binasında gerçekleştirilen kısa ziyaretin ardından rutin parti çalışmaları kapsamında Çarşamba’da çeşitli temaslarda bulunan MHP il Başkanı Şaban Kılıç ve yöneticileri daha sonra ilk olarak Çarşamba Ziraat Odası Başkanlığı ziyaret edildi. Ziraat Odasına yapılan ziyaretin ardından Çarşamba esnafı ile de bir araya geldi. Çarşamba Ziraat Odası Başkanı İsmail Güngör’ den Çarşamba Ovasında tarımın durumu ile ilgili bilgiler aldı. Yapılan görüşmelerde Şaban Kılıç çiftçilerin her yıl bir önceki yılı arar vaziyette olduğunu belirtti.

Ziraat Odası ziyaretin ardından Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, İlçe Başkanı Baki Demirtaş ve parti yöneticileri, Çarşamba TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli’yi makamında ziyaret ederek, Samsun ve Çarşamba gündemine ilişkin görüş alışverişinde bulundular. Ziyarette, Ağustos ayı içerisinde genel kurullarını yaparak, yeni yönetim kurulunu oluşturduklarını ve bu amaçla, ilimizdeki meslek ve sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduklarını belirten, MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, Samsun’un kalkınma ve gelişmesi hakkında görüş ve düşüncelerini Başkan Kefeli’yle paylaştı.

Çarşamba TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Demokratik çok sesliliğin vazgeçilmezleri arasında yer alan siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının sayısı, bir ülkenin demokratikleşmesinde büyük rol oynamaktadır. Bu anlamda ülkemizin köklü siyasi partilerinden biri olan MHP, her dönemde ilimiz başta olmak üzere ülkemize önemli hizmetlerde bulunmuştur. Vatandaşların günün değişen koşullarına göre siyasi tercihleri de değişmektedir. Bu nedenle zaman zaman iktidar ortağı zaman zaman da meclis dışında kalan MHP, her dönem ülkemiz demokrasisine ciddi katkılar sağlamıştır. Ben Samsun MHP İl Teşkilatının da bu anlamda, ilimizin kalkınma ve gelişmesine katkı sağlayacağına inanıyorum. Her zaman tüm siyasi partilere eşit mesafede olma prensibinden yola çıkarak, Samsun’un ve Çarşamba’nın menfaatleri doğrultusunda müşterek çalışmalara ve girişimlere, her zaman hazırız. Bu vesile ile ziyaretiniz için teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi. Ziyaret sonrasında Başkan Kefeli tarafından, MHP İl Başkanı Şaban Kılıç’a, Çarşamba’nın sembollerinden “Tarihi Emirhan Çeşmesi’nin bir fotoğrafını hediye edildi.

MHP İl Başkanı Şaban Kılıç, İlçe Başkanı Baki Demirtaş ve yöneticilerle partililer Ziraat Odası ve ÇTSO ziyaretlerinin ilçede bazı esnafları da ziyaret ederek piyasa ve esnafların sorun ve sıkıntılarını dinledi. Kılıç ziyaretlerde MHP iktidarı ile daha huzurlu ve geliri yüksek günlerin kapıda olduğunu ve partileri ile Ülke de tepe aşağı giden her işin düzeltileceğini belirterek ziyaretlerini sona erdirerek köy ziyaretlerine geçti. Çarşamba’nın çeşitli köylerine de ziyarette bulunularak çalışma yapılacağı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel