MHP Çarşamba' da aday sürprizleri!

MHP Çarşamba' da aday sürprizleri!
Yaklaşan Yerel seçimleri aday adaylık sürecinin başlaması ile siyasi partilerde hareketlilik başladı. MHP Çarşamba İlçe teşkilatında yoğun çalışma içinde adaylık adına güçlü isimler gündeme bomba gibi düşmeye başladı. Aday adaylığında Avcı, Ertan ve Okan

Yerel seçimler öncesinde AK Partide ki aday adaylık sürecinin 5 Kasım 12 Aralık tarihleri arasında yapılacağının açıklanmasının ardından  diğer siyasi partilerde de aday adaylık müracaat hareketliliği başladı.  AK Partide ki çalışmalar daha çok Genel Merkez endeksli sürerken, Milliyetçi Hareket Partisinde (MHP) İl ve İlçe Başkanları ile Genel Merkezin koordineli çalıştığı iddia ediliyor. MHP Genel Merkezi aday belirleme noktasında il ve ilçe yöneticilerinin görüşü ön planda tutulması nedeni ile özellikle Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı dışında ilçe belediye başkan aday adaylıklarında da çok net  ve güçlü aday isimleri ortaya çıkması diğer partilileri sıkıntıya sokarken, parti içinde ise kıyasıya yarışa neden oluyor.

Edinilen son bilgilere göre Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çarşamba ilçe yönetimine daha önceden aday adaylıkları için isimleri zikredilen ve gazetemizde de haberleştirilen isimlerden sonra yeni ve daha güçlü isimler ortaya atılmaya başladığı iddia ediliyor. MHP Çarşamba' da daha önceden açıklanan isimlerin dışında eski Ayvacık Belediye Başkanı Erkan Avcı ismi dikkat çekmeye başladı. Bir yeni isim ise halen MHP Samsun İl Yönetiminde Başkan Yardımcısı Mali Müşavir Yusuf Ertan adı da sürpriz isim olarak gündeme bomba gibi düştü. Yusuf Ertan'ın adı daha önceleri Samsun İlkadım İlçesinde Belediye Başkanlığı için ismi zikredilirken, Çarşamba'da ki çevresinden yoğun baskı gelmesi üzerine Çarşamba'dan aday adayı ve adaylar arasında da en güçlü isimlerden olduğu iddia edilmeye başladı.

MHP de son sürprizse daha enteresan, dikkat çeken bir isim. 24 Haziran Seçimlerinde sürpriz biçim de gündeme gelmesi ile birlikte 4. sıra Milletvekili adayı Samsun'da iş adamlığı yapan Çarşamba'nın öz evlatlarından Erdem Okan, Çarşamba İlçe teşkilatın ve partililer arasında gündeme bomba gibi düştü.  Erdem Okan son Milletvekilliği seçimlerinde yoğun çalışması ile dikkat çekerken parti tabanında da büyük destek aldığı iddia ediliyor. Gelen bilgilere göre Erdem Okan adına ilçe yönetiminin de  sıcak baktığı ve adaylık sürecinde en güçlü ismin de Erdem Okan olduğu iddiaları Milliyetçi Hareket Partisi Çarşamba İlçe teşkilatında ki hareketliliği de arttırıyor.

Şimdi gözler MHP den Çarşamba' da İlçe Belediye Başkan adayının kim olacağına çevrilirken Erkan Avcı, Erdem Okan ve Yusuf Ertan isimleri arasında yapılacak tercih akabinde adayın belirleneceğine kesin gözle bakılıyor.

HABER-FOTO: Nuri ŞEKER- Nevzat AKKAYA- Ayhan GONCA

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Siyaset