MHP Basınla Buluştu

MHP Basınla Buluştu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çarşamba İlçe Başkanlığı, ilçedeki basın mensupları ile kahvaltıda buluştu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çarşamba İlçe Başkanı Özgen Alper Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri Çarşamba ilçesinde yerel basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

1.jpg

whatsapp-image-2023-12-07-at-10-43-41.jpeg

Yakın dönemde partinin Çarşamba İlçe Başkanlığı görevine seçilen Özgen Alper Yalçın, ilçede birlik ve beraberliği tesis etmek amacıyla ve yerel basınla iletişimin güçlenmesi amacıyla bir araya gelmeyi düşündüklerini ve parti binasında tertip ettikleri kahvaltı programıyla bu uygulamaların ilk adımını attıklarını ifade ederek katılım sağlayan basın mensuplarına teşekkürlerini sundu.

Kahvaltıda, MHP'yi yerel seçimlerde bir süreç beklediğini, yapılacak faaliyetler ve genel gündeme dair konuşmalar ve bilgi alışverişi yapıldı. Karşılıklı sohbet sonrası kahvaltı programı son buldu.

2.jpg

Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Erol Şeker, Haber Expres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nuri Oğuzhan Şeker ve gazete personelleri , MHP Çarşamba İlçe Başkanı Özgen Alper Yalçın’a görevlerinde başarılar dileyerek parti binasından ayrıldılar.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber