Mezuniyet sergisi sanal ortamda

Mezuniyet sergisi sanal ortamda
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesinin (GSF) her yıl yoğun katılımla gerçekleştirdiği mezuniyet sergileri, korona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında bu yıl sanal ortama taşındı.

OMÜ GSF Kampüsü Sanat Galerisi’nde açılan 2019 -2020 eğitim-öğretim yılı Sanal Mezuniyet Sergisi’nde Görsel İletişim Tasarımı Bölümü, Resim Bölümü ile Seramik ve Cam Bölümünden toplam 35 öğrencinin 120 çalışması internet yoluyla sanatseverlerin ilgi ve beğenisine sunuldu.

aw052148_02.jpg
Sergide; öğrencilerin eğitim-öğretim sürecinde tasarladıkları afiş, basın ilanı, dergi, broşür tasarımları, infografikler, kurumsal kimlik, ambalaj, etiket, stant, albüm kapağı, mobil uygulama arayüz ve katalog tasarımları, resim ve seramik çalışmaları ile cam tasarımları gibi farklı türde eserler yer aldı. Öğrenciler, mezuniyet sergilerinin dijital ortamda sunulmasıyla farklı bakış açıları ve sanatsal duyarlılıkla ürettikleri eserlerini teknolojinin sunduğu olanaklardan yararlanarak daha çok kişiye ulaştırma fırsatı buldu.

aw052148_03.jpgaw052148_04.jpg
GSF yönetimi de sergi vesilesiyle “Öğrencilerimizi ve onların yetiştirilmesinde emeği geçen tüm öğretim elemanlarımızı tebrik ediyor, kendilerine sanat dolu bir yaşam temenni ediyoruz” dedi.
Sanal Mezuniyet Sergisi’ne aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir