Mezarlık su altında kaldı

Mezarlık su altında kaldı
Çarşamba İlçesi’nde sağanak yağış sonrası yaşanılan sel felaketi birçok mahallede yaşandığı gibi şehir merkezinde de etkili oldu. İlçede bulunan Sarıcalı Mezarlığı yağıştan nasibini aldı ve mezarlar sular altında kaldı.

Çarşamba İlçesi Sarıcalı Mahallesi üzerinde bulunan Sarıcalı Mezarlığı, önceki günlerde Çarşamba’da etkili olan sağanak yağışa teslim oldu. İlçedeki birçok mahallede yaşanılan sel baskınları şehir merkezinde de çoğu yerde yaşandı. Mezarlıkta bulunan mezarların sular altında kalması aileleri üzerken, vatandaşlar konuyu ilgili yerlere bildirdiklerini ancak çözüm bulunamadığını ifade ettiler.

Ramazan Bayramı öncesi mezarlıkları ziyaret etmek isteyen vatandaşlar, mezarlık önüne geldiklerinde su dolu manzara ile karşılaşınca büyük üzüntü duyduklarını ifade ederek, “Yetkililerin buraya kısa zamanda temizlemesini istiyoruz. Önümüz Ramazan Bayramı. Bayram öncesi yakınlarımızın mezarlarını ziyaret etmek için geldik ama su dolu mezarlığı görünce ziyaret edemeden geri döneceğiz. Bayram öncesinde buraya gelen ailelerin acıları katlanmasın. Bir an önce suyun tahliye edilmesi lazım.” Dediler.

Mezarlık ziyaretine gelen vatandaşlar konuyu SASKİ’ye, Çarşamba Belediyesi’ne bildirdiklerini ancak halen bir çözüm bulunmadığını söylediler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber