Mustafa Akkuş

Mustafa Akkuş

MEYDANLAR NE DİYOR?

MEYDANLAR NE DİYOR?

Türkiye Cumhuriyetine yapılan hain darbe ve katliamcıları bir bir adli mercilere teslim ediyor. Bu hainler tabi ki gereken en ağır cezaları göreceklerdir. Allah’a ve milletimize şükürler olsun. Ülkemiz bu hain saldırganlardan kurtulmuştur.

Ama Başkomutanımızın dediği gibi meydanlar da olacağız hiç bırakmadan bu demokrasi nöbetimize devam edeceğiz. Tabi şimdi vatandaşımızın  kafasında bazı soru işaretleri de var. Devletimizden beklenen adil bir süreç geçirilmesi çürük elmaların en iyi şekilde temizlenmesi sadece bunların okullarında veya yurtlarında kalan hiçbir şeye karışmamış tek derdi okumak veya aldığı görevlerde milleti için çalışan insanları da en iyi bir şekilde tespit edilmesi gerek. Bizim en çok meydanlarda aldığımız izlenimler bunlar. Milletimiz bir noktada bu temizlikler yapılırken bu işin siyasi ayağını belediye ayağından temizlemek ve buralarında bakılması talepleri var.

Yani buralarda  araştırılmaz ise   eksikler olur. Çünkü bu devlete yapılan bu şerefsiz vatan hainlerinin her ayağının temizlenmesi gerek vatandaş şunu açık bir şekilde gördü yıllarca. Bunların insanları iyi niyetle sokulmalarını bu yapının halkın iyi niyetini nasıl suistimal ettiklerini, Türk milletini nasıl kandırdıkları bu canavarların esas niyetleri 15 Temmuz da tamamıyla ortaya çıktı.

Bu millet kimlere güvenmiş bu zalimlerin yaptıklarını düşmanlar dahi yapmazlar. Ama demek ki kimseye güvenmemek gerektiğini bu hainler millete göstermişlerdir. Allah’ım bu millete güç kuvvet versin. Artık devlete düşen bu marjinal gruplara bir daha iyi niyet de yaklaşsalar kesinlikle inanmamak gerek okul mu devletin olsun, yurt mu yapılsın devletin olsun, üniversitemi devletin olsun, yardım mı yapılacak devletin kurumlarına yapılsın.

Müslüman, bir sokulduğu yerden bir daha sokulmaz milletimiz artık kimler olursa olsun devletin içinde hiçbir yere ne yardım yapar ne de inanır. Buna da millet devlet iş birliği denir. Biz bir daha böyle marjinal gruplara karşı karşıya gelmeyiz. Sayın başkomutanın dediği gibi tek millet tek devlet tek bayrak bundan başkası bu millete hayır getirmez. İnşallah ilerleyen sürelerde devletimiz bu düzenlemeleri yapacak aydınlık yarınlara çocuklarımız yürüyeceklerdir.

Milletimiz devletimizden tek istediği budur. Her zaman her daim vatan hainleri olacaktır. Ama bu milletin tarihini okumamışlar hiçbir zaman her daim vatan hainleri olacaktır. Ama milletin tarihini okumamışlar hiçbir zaman kötü emellerine ulaşamazlar Allah milletimize devletimize zeval vermesin.

Saygılarımla…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Akkuş Arşivi