Meydanda ‘saniyelerle’ yarışılıyor!

Meydanda ‘saniyelerle’ yarışılıyor!
Geçtiğimiz günlerde ‘SASKİ Mehter Takımı gibi’ başlıklı haberimiz sonrasında hızlanan ekipler, Zübeyde Hanım meydanında ki bölgenin yol dolgusu ve asfalt hazırlığı çalışmaları için seferber olarak adeta iş makineleriyle birbirleriyle yarışır hale geldiler

Çarşamba Zübeyde Hanım Meydanında bir süredir devam eden ve vatandaşın son dönemde tepkisine neden olan altyapı çalışmalarında sona yaklaşılıyor. Aylardır şehir merkezinde ki engebeli yol vaziyeti vatandaşların sitemine neden olurken, Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı SASKİ’nin ve yüklenici firmanın çalışmaları hızlandıramamasını işleyerek “SASKİ, Mehter Takımı gibi!” başlıklı manşetimizle konuyu gündeme getirdik.

3333.jpg

Yapılan haber sonrasında ekipler, mesai saatinin ilk anlarından itibaren hummalı şekilde çalışmaya başladı. Kazılan noktaların dolgusu, tesfiyesi ve asfalt kaplamaya hazırlanması aşamalarının hızla ilerlediği görülürken, iş makinelerinin adeta birbirleriyle yarışır vaziyette ki görüntüsü çevrede ki vatandaşların dikkat çekti.

1-1.jpgYaklaşan seçim öncesi bazı kesimlerin tepkisini çeken Zübeyde Hanım Meydanındaki çalışmaların Çarşamba gününe kadar tamamlanması bekleniyor.

1-2.jpg

1-3.jpg

1-5.jpg

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel