METRO'nun 'yardım ve yatırım' sınırı yok

METROnun yardım ve yatırım sınırı yok
METRO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Gürcistan Başbakanı Garibashvili, Acarya Özerk Cumhuriyeti Başbakanı Khabadze ve Gürcistan Çevre-Şehircilik Bakanı ile Tiflis'te Başbakanlık Konutunda bir araya geldi. Öztürk, yatırımlar için (yaklaşık 28

METRO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Gürcistan Başbakanı Garibashvili, Acarya Özerk Cumhuriyeti Başbakanı Khabadze ve Gürcistan Çevre-Şehircilik Bakanı ile Tiflis'te Başbakanlık Konutunda bir araya geldi. Öztürk, yatırımlar için (yaklaşık 285 bin $) 500 bin Lira yarım çeki vererek yardım ve yatırımlarda sınırı olmadığını bir kere daha gösterdi.

METRO Yönetim Kurulu Başkanı Samsun'lu işadamı Galip Öztürk ve Gürcü Siyasetçiler, Metro Holding ile Öztürk'ün Avrasya Georgia adıyla kurduğu şirketlerinin, Gürcistan'da devam eden ve yapmayı planladığı yatırımlarına ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

 

Yıllardır Türkiye'nin dört bir yanında yaptığı devasa yatırımların yanı sıra yardım ve hayır işleri ile de gündemde ki yerini hiç kaybetmeyen METRO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Türkiye sınırları dışına uzanarak yeni yatırım ve yardımlarını son hız sürdürüyor. Öztürk son olarak METRO tarafından "Avrasya Georgia" adıyla kurduğu şirketlerinin aracılığı ile yeni yatırımlarını başlattı. Bu yatırım ve yardımların devam ettiğini ise Gürcistan Başbakanlık konutunda misafir olduğu imza töreni ile açıkladı.  METRO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk yaptığı açıklamasında, "Bildiğiniz gibi ülkemizde yaptığımız yatırımlardan elde ettiğim gelirin bir bölümünü eğitim ve sosyal yardımlaşmaya ayıran bir kardeşiniz olarak, Batum’da temelini attığımız Alışveriş Merkezi, Rezidans ve 5 Yıldızlı Otel Projemizin hayata geçmesinden hemen önce, geleneğimizi bozmayıp, Batum’da da bir yardım kuruluşuna destek olmak istedim" dedi.

 

Öztürk, "Bu amaçla, Sayın Gürcistan Başbakanı tarafından, özellikle hasta ve bakıma muhtaç çocuklara destek olmak amacıyla kurulmuş olan "Sosyal Yardımlaşma Fonuna", Avrasya Georgıa olarak 500 bin lira (yaklaşık 285 bin $) bağışlama kararı aldım. Yaptığımız bağışa ilişkin belgemizi Gürcistan Başbakan'ından teslim aldık. Hem projemiz, hem de yaptığımız bağış, iki ülke için de hayırlara vesile olsun inşallah" şeklinde açıklamalarda bulundu.

HABER- FOTO: Kenan GÜN- Nurhan GÜZEL

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir