Metro gurup, Türk Kızılayının " MERHAMET " çatısı altında buluştu

Metro gurup, Türk Kızılayının  MERHAMET  çatısı altında buluştu
Metro holding a.ş yöneticileri Samsun ziyaretleri kapsamında Kızılay Samsun Şube Başkanlığınıda ziyaret etti.
Gurubun Gıda ve Tarım sektöründe ki, gaaliyetleri hakkında bilgi amaçlı Samsun Protokolü,  Belediye başkanları,Kamu kurum ları,yerel Basın ve Sivil Toplum kuruluşlarına ziyarette bulunan gurup, yöneticileri Kızılay Samsun şube başkanlığınıda ziyaret ettiler.
 
Heyet, Gıda ve Tarım ürünleri hakkında şube başkanı Mustafa Keskin'i bilgilendirdi.Ziyarete Kızılay Kan Merkezi Karadeniz Bölge müdürü Muhsin Yıldırım'ında eşlik etti. 
 
Metro Holding A.Ş'nin Kızılay için ayrı bir önemine sahip olduğunu belirten Avter A.Ş genel müdür ve yönetim kurulu üyesi Haluk Tan Kızılay'ın Ulusal ve uluslararası insani yardım çalışmalarını,  Samsun Kan Merkezi'nin yapımını üstlendiğini, yine, Çanakkale şehitleri anısına düzenlenen kan bağışı kampanyasına ve Libya'dan tahliye edilen vatandaşlara da ulaştırma sponsoru olduğunu hatırlatan Tan, Türk Kızılay'ı genel merkezi tarafından sayın Galip Öztürk ‘Türk Kızılayı Merhamet Madalyası’yla taclandırılmış idi. dedi.
    
Kızılay Şube başkanlığında düzenlenen ziyarette başkan Mustafa Keskin, Metro Holding sahibi Samsunlu hemşehrimiz gönül adamı sayın Galip Öztürk'ün kurumumuza kazanımları tarifsiz işbirliği ile Kızılay dostu olduğunu hem ülkemiz hemde yurt dışında ki, faaliyetlerinde Kızılayın yanında olduğunu vurgulayan keskin sözlerine şöyle devam etti.
 
" Öztürk'ün hayırsever bir işadamı olduğunu, kazancının büyük bir bölümünü ülkesine harcayan ender işadamlarımızdan biri olarak görmekteyiz.Ayrıca,  Samsun da yapımına devam ettiğimiz Kan merkezimizin karkas inşaat kısmını üslenmişti yeni Kan merkezimiz bütün bölgeye hitap edecektir. Bu da güvenilir kan ihtiyacının karşılanmasına büyük katkı sağlayacaktır.dedi. Ziyaretten oldukca memnun kaldıklarını gurubun bundan sonra ki, çalışmalarında başarı temennisinde bulundu. 
HABER: Ayhan GONCA - Kenan GÜN
    
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir