METRO Grup yöneticileri TFF Samsun Bölge Müdürünü ziyaret etti

METRO Grup yöneticileri TFF Samsun Bölge Müdürünü ziyaret etti
METRO Holding A.Ş. Yöneticileri Türkiye Futbol Federasyonu Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven'i ziyarette etti.

METRO Grup'a bağlı Avrasya Terminal İşletmeleri Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu üyesi Haluk Tan, Vanet Gıda A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Çepni, Metro Travel Karadeniz Bölge Müdürü Defne Figen Aslan ve Metro Grup Karadeniz Bölge Basın Danışmanı Recep Söylemez Samsun'da gerçekleştirdikleri ziyaretlere devam ediyor.

METRO Grup bünyesinde gıda sektöründe iç ve dış pazarda hizmet veren, Vanet Gıda A.Ş ve Avrasya Terminal İşletmelerinin iştiraki olan Bostan Tarım A.Ş'nin ürünlerini tanıtmak amacıyla Samsun'da ziyaretlerini sürdüren Metro Grup heyeti Bölge müdürü İbrahim Güven'e Metro grup'un Gıda sektöründe ki, şirketlerini ve ürünleri hakkında bilgi verdiler.

METRO Grup yöneticileriyle bölge Müdürü Güven, samimi bir ortamda da yapılan görüşmede Güven, "METRO Grubun Ülke ekonomisine katkılarını biliyoruz. Samsunda siz ve sizin gibi kuruluşların artması temenni ediyoruz" dedi.  Samimi bir görüşme ortamında Samsunspor da konuşuldu. Güven, tüm gurup şirket ve çalışanlarını tebrik etti ve başarılar diledi.

HABER: Ayhan GONCA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir