Meslektaştan anlamlı ziyaret

Meslektaştan anlamlı ziyaret
Zonguldak Çaycuma İlçesinde yayımlanan Denge Gazetesi Bölge Temsilcisi Latif Aydemir, İlçe Kaymakamının düğünü için geldiği Samsun' da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Aydemir Çarşamba'da Haber Expres Gazetesini ziyaret etti.

Zonguldak Çaycuma İlçesinde yayımlanan Denge Gazetesi Bölge Temsilcisi Latif Aydemir, İlçe Kaymakamı Bülent Hamitoğlu'nun düğünü için geldiği Samsun'dan, İlçemizde Mali Müşavir olan Kız kardeşi  ve eniştesi Selda - Arif Yüksel çiftlerini ziyarete geldi. Bir haftadır Çarşamba'da yerel gazeteleri de incelemeye aldı ve gazetecilerle sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi almak için İlçemizde bir dizi ziyaretlerde bulunurken Haber Expres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker'i makamında ziyaret etti.

Çaycuma DENGE Gazetesi Bölge Temsilcisi  Latif  Aydemir, İlçe Kaymakamımız değerli ve bir o kadar da sevdiğim bir kişi. Onun mutlu gününde yalnız bırakamazdım ve düğünü için Samsun Tekkeköy ilçesine geldi.ş Düğünden sonra Kız kardeşimi ziyaret için Çarşamba'ya geldim ve burada yaklaşık bir haftadır yerel basını takip ederek bilgi alış verişlerinde bulunuyorum. Bu noktada gördüğüm kadarı ile bazı yerel gazeteler gerçekten kaliteli ve haberciliği ile de dikkat çekiyor. Kaliteli ve tarafsız, objektif haberciliği, gazetelerin görselliği ile dikkatimi İlçe de çeken Haber Expres Gazetesini merak ederek ziyaret etmek için buraya geldim" ifadelerini kullanarak şöyle devam etti.

 

Aydemir, "Haber Expres Gazetesi edindiğim izlenimlerime göre; Samsun il genelinde ve ilçeleri gazeteleri noktasında ilde bir iki gazete dikkat çeken nitelikte. Bu nedenle Samsun il genelinde ki gazetelerin durumu ortada ama ilçede bu kadar dikkat çeken ve herkesin tanıdığı bildiği bir gazeteyi ve yayın politikasını daha iyi anlamak adına meslektaş olarak ziyarete geldim. Yayın politikası, görselliği, dolu dolu haberciliği ile Haber Expres gerçekten hoşuma gitti. Sahibinden ve çalışan tüm personeline kadar bu özverili ve başarılı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür eder, başarılarınızın devam etmesini dilerim" dedi. 

Haber Expres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erol şeker ise ziyaretleri nedeni ile Latif Aydemir beye teşekkür etti.

HABER-FOTO: Nuri Oğuzhan ŞEKER- Kenan GÜN

  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber