Meslektaşlarımızdan Ziyaret

Meslektaşlarımızdan Ziyaret
Samsun İlkadım Mahallesi Meşrutiyet Caddesinde yeni hizmete açmaya hazırlandığımız internet gazetemizin ilk ziyaretçileri Beyaz Gazete imtiyaz sahibi Nedim Aydın ve Samsun Haber imtiyaz sahibi Metin Atlı oldu

Samsun İlkadım Mahallesi Meşrutiyet Caddesinde yeni hizmete açmaya hazırlandığımız www.haberexpres.com.tr büro çalışmalarını kontrol eden Haber Expres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker ile www.haberexpres.com.tr Samsun Büro sorumlusu muhabir Ünal Daldal'ı ziyaret eden eden, www.beyazgaste.com İmtiyaz Sahibi Nedim Aydın ve Samsunhaberx.com internet haber gazete imtiyaz sahibi Metin Atlı hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

'Yıllarını bu meleğe vermiş insanlar olarak, Samsun basının da önemli bir yeri olan Haber Expres Ailesini, Samsun da aktif olarak görmek bizleri mutlu etti' diyen meslektaşlarımız; " Samsun da açmış olduğunuz büronuzu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunmak istedik. Yıllardır bu mecra da hep birlikte mesleğimizi icra ediyoruz. Haber Expres Gazetesinin Samsun da önemli bir yeri var. Artık Samsunumuz da daha aktif olmanız bizleri çok mutlu etti" dediler.

1212232.jpg
Haber Expres Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker ise; "Gazetemizi kurduğumuz ilk günden itibaren hedefimiz her zaman büyümek ve gelişmek oldu. Bu hedef doğrultusunda kimsenin adamı olmadan, kalemlerimizi satmadan, önümüze koyulan engellere tek tek aşarak, tarafsız, doğru ve güvenilir habercilik anlayışımızdan asla sapmadan yolumuza devam ettik. Yayın hayatımıza, www.haberexpres.com.tr internet gazeteciliğini de ekleyerek Samsunda büromuzu açıp, faaliyete geçirmiştik. 2023 yılının Mayıs ayında açtığımız ofisimiz ile Samsun da aktif olarak yer almaya başladık. Bundan sonra da Samsun da saha da olmaya devam edeceğiz. Haber Expres Ailesi olarak nazik ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyoruz" diyerek konuştu.

Ziyarette gündemdeki konular ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel