MESLEKİ EĞİTİMDE KARNE SEVİNCİ

MESLEKİ EĞİTİMDE KARNE SEVİNCİ
Çarşamba Mesleki Eğitiminde öğrenim gören 170 çırak öğrenci karnelerini aldılar. 2013 – 2014 Eğitim ve öğretim yılında öğrenim gören çırak öğrenciler düzenlenen tören ile başarı belgelerini ve karnelerini aldılar.
Törende konuşma yapan Okul Müdürü Ahmet Durmuş; "Öğrencilere eğitimin, okulun ve öğretmenlerin kıymetinin iyi bilinmesini, öğrenmiş olduğunuz mesleğin sizler için altın bilezik değerinde olduğunu unutmayalım." dedi. Durmuş, "Okuldaki teorik ders eğitimlerimiz bu gün itibariyle sona erdi ancak, işletmedeki uygulamalı mesleki eğitimlerinin devam ediyor. Durmuş ayrıca, gelişmekte olan ve gelişmiş ülkeler için mesleki eğitimde yetişmiş teknik insan gücünün çok önemli olduğunu vurguladı. Hayat boyu öğrenmenin hiç bitmediğini, insanın ömrü ile ancak sınırlanabileceğini belirtti. 
Yapılan törende çırak öğrencilerden 5 Takdir Belgesi, 19 Teşekkür Belgesi ve 34 öğrenciye de Onur Belgesi verildi. Törende Müdür Yardımcısı Fatih Uysal, çırak öğrencilere yaz tatili işletme eğitimleri ve eğitimi biten öğrencilerin Kalfalık Sınavlarında dikkat etmeleri  gereken hususlar ile ilgili açıklamalar yaptı. Karnelerin verilmesi ile tören sona erdi.
mesleki-egitimde-karne-sevinci-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber