Merve&Mücahit’in mutlu günü

Merve&Mücahit’in mutlu günü
Ankara Atılım Üniversitesi Hukuk Bölümü öğrencisi Mücahit Yılmaz ile Amerika Newport Üniversitesi Psikoloji Bölümünden mezun Merve Köse'ye Göl Restorant'ta düzenlenen muhteşem nikah töreni ile mutluluğa yelken açtı

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası(ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz  ev hanımı Hanife Yılmaz çiftinin Ankara Atılım Üniversitesi Hukuk Bölümü öğrencisi oğulları Mücahit Yılmaz ve İstanbul'da müteahhit İbrahim Köse ev hanımı Fahriye Köse çiftinin Amerika Newport Üniversitesi Psikoloji Bölümünden mezun kızları Merve Köse düzenlenen muhteşem nikah töreniyle dünya evine girdi.

 VALİ İBRAHİM ŞAHİN NİKAH ŞAHİDİ

Nikahlarını Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kıyarken şahitliklerini ise Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Vali İbrahim Şahin, Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu, Ak Parti Samsun eski Milletvekillerinden Mustafa Demir, Musa Uzunkaya, Fatih Öztürk yaptı.

 BAŞKAN YILMAZ ÇİFTE MUTLULUK DİLEDİ

Hayırlı bir vesile ile herkesi mutlu günlerine ortak ettikleri için genç çifte teşekkür eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya  "Bu iki güzel ailenin çocuklarının nikahını kıymaktan dolayı çok mutluyum. Her iki aileye de akrabalıkları hayırlı olsun diliyorum. İnşallah genç çiftimiz bir ömür mutlu ve huzurlu yuvalarında vatana ve millete hayırlı evlatlar yetiştireceklerdir eni çiftin evlilik cüzdanını sayın Valimiz İbrahim Şahin beyefendiye veriyorum" diye konuştu. Vali Şahin ise evlilik cüzdanını yeni çifte verdi. Ve ardından tören semazen gösterileriyle devam  etti 

NİKAH VE DÜĞÜN MERASİMİNE BÜYÜK KATILIM

Göl Restorant'ta düzenlenen nikah ve düğün törenine  Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden, Salıpazarı Kaymakamı İskender Çolak, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül.Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Özgür Bozkurt, Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, 19 Mayıs İlçe Milli Eğitim Müdürü Köksal Kır ve çok sayıda davetliler katıldı.

Haber: Köksal ÖNER – Nevzat AKKAYA 

mervemucahit1.20150804131033.jpg

mervemucahit2.20150804131043.jpg

mervemucahit3.20150804131050.jpg

mervemucahit5.jpg

mervemucahit6.jpg

mervemucahit8.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber