Merve&Burak çiftinin mutlu günü

Merve&Burak çiftinin mutlu günü
Hafta sonu Antalya’nın Alanya ilçesinde gerçekleştirilen düğün merasiminde Arslan ailesinin kızları Merve ile Çarşamba İlçe Kaymakamı Şükrü Yıldırım’ın oğlu Burak, görkemli bir törenle dünya evine girdiler.

Çarşamba İlçe Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım’ın oğlu Burak Yıldırım ile Arslan ailesinin kızları Merve Arslan, Antalya’nın Alanya ilçesinde bulunan Sea Star Hotel’de gerçekleştirilen görkemli düğün töreniyle dünya evine girdiler.

Hafta sonu gerçekleştirilen törende Çarşamba ilçesinde geniş katılım oldu. Çarşamba İlçe Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım’ı oğlunun mutlu gününde yalnız bırakmayan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşamba Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İbrahim Fethi Sel, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Çarşamba Fırıncılar Odası Başkanı Esat Akkaya ve birçok isim katılım sağladı.

MUTLULUKLAR DİLEDİLER

Davetliler genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileğinde bulunarak, Yıldırım ve Arslan ailelerini tebrik ettiler. Fiziksel mesafe ve maske kurallarına büyük önem verildiği törende nikah ve genç çiftin davetlilerin tebriklerini kabulü sonrasında sona erdi.

Haber Expres Gazetesi Yönetim Kurulu olarak Merve & Burak çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

HABER: Nurhan GÜZEL – Aybüke ŞEKER

1-118.jpg2-145.jpg3-129.jpg4-102.jpg5-068.jpg6-045.jpg7-040.jpg8-031.jpg9-015.jpg10-013.jpg11-027.jpg12-012.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber