Mersin'de kaza: 12 öğrenci yaralı

Mersinde kaza: 12 öğrenci yaralı
Mersin Üniversitesi öğrencilerini taşıyan otobüs, piknik yolunda freninin patlaması sonucu kaza yaptı.

Önündeki jandarma ekibine ait araca, ardından derenin üstündeki köprünün direklerine çarparak duran otobüsteki 12 öğrenci, çeşitli yerlerinden yaralandı. Edinilen bilgiye göre kaza, Erdemli ilçesi Elvanlı Mahallesi Karacaoğlan Deresi civarında meydana geldi. Mersin Üniversitesi öğrencileri Karacoğlan Deresi’nde piknik yapmak için Murat Yangın (44) yönetimindeki 33 PS 507 plakalı otobüs ile yola çıktı.

Piknik alanını bulamayan sürücü, devriye gezen jandarma ekiplerinden yardım istedi. Jandarma ekipleri, sürücü Yangın’a piknik alanına götürmek için kendilerini takip etmelerini söyledi. Ancak dereye yaklaştıkları sırada otobüsün freni patladı.

Yavaşlayamayan otobüs, ilk olarak önlerindeki jandarma ekibinin aracına çarptı. Bu çarpışmada hızını kaybeden otobüs, daha sonra derenin üstündeki ahşap köprünün direklerine çarparak durabildi. Büyük bir facianın eşiğinden dönülürken, kaza sonucu 12 öğrenci hafif şekilde yaralandı. Yaralılar kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.  Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Asayiş