19 Mayıs 2012 Cumartesi
HATAYDAKİ ÇATIŞMADA BİNBAŞI, ÜSTEĞMEN VE TEĞMEN ŞEHİT OLDU
51 yıllık TSK yönetmeliğinde değişiklik
SGKya borcu olanlar yandı
Sınırda askeri hareketlilik
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Merhum Erbakan’ın oğlu geliyor
14 Şubat 2012 Salı 10:46

Merhum Erbakan’ın oğlu geliyor

Çarşamba Anadolu Gençlik Derneği “Erbakan’ı Anma ve Anlama Programı” başlığını taşıyan ve Merhum Necmettin Erbakan’ın oğlu Dr. Muhammet Ali Fatih Erbakan’ın

 

da konuşmacı olarak katıldığı etkinlik düzenliyor

54. Hükümetin Merhum Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ölümünün 1. yılının dolması vesilesiyle tüm yurtta başlatılan etkinlik programları kapsamında Çarşamba’da da Anadolu Gençlik Derneği Tarafından ‘Erbakan’ı Anma ve Anlama Programı’ düzenleniyor. Merhum Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu Dr. Muhammet Ali Fatih Erbakan’ın da katılacağı etkinlikte ayrıca Kuran tilaveti ve hatim duası okunacak.

Cemil Şensoy Kültür Merkezinde 15 Şubat Çarşamba günü gerçekleşecek etkinliğe bütün Çarşamba halkı davet edilirken ilçenin dört bir tarafı afişlerle süslendi. Yapılan etkinliğin önümüzdeki yıllarda da yapılarak Şubat ayının son haftasından mart ayının başına kadar olan zaman diliminin Erbakan haftası olarak kutlanacağı ve anma etkinliklerinin düzenleneceği bilgisi alındı.

HABER – FOTO: Serkan KARAHAN

 

 

Bu haber toplam 214 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÜYE İŞLEMLERİ