Merdoğlu kalp krizi geçirdi

Merdoğlu kalp krizi geçirdi
Merkezi Ankara'da bulunan Emekli Uzmanlar Derneği (EMUZDER) Genel Başkanı Mehmet Esef Merdoğlu, geçirdiği kalp krizi sonucu Ankara’da özel bir hastanede tedavi altına alındı

Emekli Uzmanlar Derneği (EMUZDER) Genel Başkanlığı görevini yürüten M. Esef Merdoğlu, önceki gün Ankara Sincan’da ki evinden Kızılay’da bulunan Genel Merkez binasına gitmek üzere Metro'ya bindi. Metro da fenalaşan Başkan Merdoğlu, metrodan kendi imkanları inerken durumu fark eden çevredeki vatandaşlar ve yetkililer 112 Acil Ambulans ekiplerini çağırıldı. Olay yerine kısa sürede intikal eden sağlık ekipleri metro da ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Genel Başkan Merdoğlu’nu Özel bir hastaneye götürerek tedaviye alındı.

Kaldırıldığı hastanede kalp krizi geçirdiği tespit edilen Genel Başkan Merdoğlu acil anjio ile kalbine stend takıldığı öğrenildi. Yapılan Anjionun ardından yoğun bakıma alınan Başkan Merdoğlu'nun durumunun iyi olduğu ancak tedbir amaçlı olarak bir kaç gün hastanede gözlem altında tutulacağı öğrenildi.

 Genel Başkan M. Esef Merdoğlu'nun  kalp krizi geçirdiğini öğrenen EMUZDER Denetleme Kurul Başkanı ve aynı zamanda Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı, Haber Expres Gazetesi  Genel Yayın Yönetmeni Erol Şeker, geçirdiği rahatsızlık dolayısıyla Esef Merdoğlu’nu arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Aynı zaman da gazetemiz Yönetim Kurulu olarak ayrıca Genel Başkan M. Esef Merdoğlu'na geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz.

HABER-FOTO: Nuri ŞEKER- Ayhan GONCA
 

merdoglu-kalp-krizi-gecirdi-(2).jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber