Menteşoğlu adaylıktan vaz mı geçiyor!?

Menteşoğlu adaylıktan vaz mı geçiyor!?
2 Şubat tarihinde yapılacağı açıklanan Samsunspor Kulübü Başkanlık seçimine Tarık Menteşoğlu’nun beklenen adaylık açıklaması gündemi meşgul ederken, Menteşoğlu yaptığı konuşmalarında, “Efsane Başkan Hasbi Menteşoğlu’nun ne kadar sevildiğini bu süreçte çok

 

HABER – FOTO: NEVZAT AKKAYA

PTT birinci Liginde mücadele eden ve neredeyse Guinness Rekorlar listesinde birinciliğe adını yazdırarak beraberliklerle ilk yarıyı 17. Sırada tamamlayan Samsunspor, taraftarlarını büyük hayal kırıklığına neden oldu. Bu gelişmelerin yaşandığı günlerde Samsunspor kulübü ve eski yöneticileri hakkında Gazetemizde de çarpıcı açıklamalarda bulunan Efsane Başkan Hasbi Menteşoğlu’nun oğlu Tarık Menteşoğlu, aylardır www.akasyahaber.com haber portalında ki köşe yazıları sonrasında Başkanlığa aday olacağı iddia edilmişti. Adaylığını net olarak doğrulamayan ancak düşündüğünü gazetemize yaptığı açıklamasında dile getiren Tarık Menteşoğlu’nun yaşanan bu süreç sonrasında aday olmaktan vazgeçeceği iddiaları spor camiasını yeniden meşgul etmeye başladı.

Tarık Menteşoğlu’nun Samsunspor kulübünün 2 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek olan Başkanlık yarışı için günlerdir çalışmalar içerisinde olduğu ancak Samsun’dan ve kulübe destek olmasını düşündüğü çevrelerden beklediği desteği bulamadığı için beklenen adaylık açıklamasını düşünmediği konuşuluyor. Konu hakkında yaptığı görüşmelerde Tarık Menteşoğlu’nun, “Yıllardır rahmetli babam Hasbi Menteşoğlu’nun adını efsane başkan olarak dilinden düşürmeyen Samsunspor çevreleri ve iş adamları ile kişiler takımın bu gün düşürüldüğü durumdan çıkarılması için aday olabileceğim ihtimali karşısında babamı ne kadar sevdiklerini net gösteriyorlar” dediği iddia ediliyor.

Menteşoğlu’nun, günlerdir Samsunspor takımını bulunduğu sıkıntılı yerlerden alarak eski şaşalı günlerine döndürülmesi için çalışmalar içinde bulunmasından dolayı Samsun şehrinden gerekli desteği bulamaması neticesinde takım için yapmak istediklerini yapamayacağı düşüncesi ile adaylık açıklamasını yapmayacağı konuşulmaya başladı. Menteşoğlu’nun iddialara göre çevresinde yaptığı görüşmelerinde babası Efsane başkan Hasbi ağa hakkında ise gördüklerinin, sadece lafta kaldığını, Samsun’da bu takıma sahip çıkacak, rahmetli babamın günlerinde ki eski ihtişamlı günlere dönecek bir Samsunspor yaratma sevdasına kimsenin inanmadığını görüyorum. İnanan çevrelerin ise çekimser davrandığını görüyorum. Babam rahmetlinin ne kadar sevildiğini geçmişte kendisine destek veren insanlar bu günlerde net gösteriyorlar. Bunlar da ne vefa ne de Samsunspor ve Samsunluluk sevdası kalmamış. Bu nedenle günlerdir gündeme getirilen konular çerçevesinde şimdilik adaylığı düşünmüyorum dediği iddia ediliyor. Önümüzde ki günlerde Samsunspor Kulübü kongresinde son gelişmelere göre mevcut Başkan Emin Kar’ın tek liste ile kongreye girerek yeniden başkan olarak görevine devam etmesi gündeme geldi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber