Menteşoğlu aday olacak mı?

Menteşoğlu aday olacak mı?
Samsunspor’un efsane Başkanı Hasbi Menteşoğlu’nun oğlu Tarık Menteşoğlu 13 Haziran’da yapılacak olan kongre için aday olup olmayacağını önümüzdeki günlerde açıklayacağını belirtti

Samsunspor’da Şubat ayında yapılan kongre öncesinde Emin Kar’ın aday olmaması durumunda takıma sahip çıkmak ve bulunduğu zor durumdan kurtakrmak için aday olacağı yönünde açıklama yapan Menteşoğlu, Emin Kar’ın tekrar aday olacağını açıklamasının ardından kongrede aday olmayacağını belirtmişti.

Akasyam internet haber portalında köşe yazan Tarık Menteşoğlu’da son yazısında aday olup olmayacağını haftasonuna doğru kamuoyuna açıklayacağını belirtti. Kazım Yılmaz’ın döneminde Menteşoğlu’nun kongre için çalışmalara başladığı kaydedildi.

Ayrıca Menteşoğlu son günlerde kamuoyunda çok konuşulan, Erkut Tutu ve yönetiminin 3,5 Milyon TL’lik açık verdiği denetleme raporlarıyla ilgili bu miktarın 3 Milyon 185 bin TL’sini Kazım Yılmaz ve yönetiminin sorumlu olduğunu iddia ederek Kazım Yılmaz ve Dernekler Masası İl Müdürü F. Işık Yeten hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor