Memur Sen ve Eğitim-Bir-Sen Çarşamba İlçe Başkanı Hasan Demir'den Kurban Bayramı Mesajı

Memur Sen ve Eğitim-Bir-Sen Çarşamba İlçe Başkanı Hasan Demir'den Kurban Bayramı Mesajı
Memur Sen ve Eğitim-Bir-Sen Çarşamba İlçe Başkanı Hasan Demir, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Kurban yakınlaşmak, bayram paylaşmaktır
Memur Sen ve Eğitim-Bir-Sen Çarşamba İlçe Başkanı Hasan Demir mesajında şu ifadelere yer verdi:

Kurban yakınlaşmak, bayram paylaşmaktır. O halde, Rabbin için namaz kıl, kurban kes. Onların (o hayvanların) ne etleri Allah'a ulaşır ne de kanları; O'na ulaşacak olan sadece sizin takvanızdır.

Kardeşliğimizi daha da güçlendiren bayram coşkusunun ülkemize, milletimize, İslam âlemine, tüm insanlığa barış, huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini Allah'tan temenni ediyorum.
Bu mahzun bayramımızın müjdeli günlerin habercisi olmasını temenni ediyorum.
Bu mübarek Kurban Bayramı'na kavuşmuş olmanın mutluluk ve sevincini hep birlikte yaşayacağız. Rabbimden  dileğim bu mübarek günlerde, kalpten, gönülden gelen ibadet ve dualarımizı kabul etmesidir.
Bayramlar bizi birbirimize bağlayan, kucaklaşmayı ve hatırlamayı önceliğine alan müstesna anlardır. Bayramlar milletin hatıra defteridir.
**
Küçüklere sevgi ve şefkatle yaklaşıldığı, büyüklerin hürmetle anıldığı bayram günlerinin millet hayatında eşsiz bir yeri bulunmaktadır. Bu bayramı da yine Dünya’nın ve Ülkemizin de etkisi altında bulunduğu salgın hastalık yüzünden hüzünkü karışlıyoruz. Bu bayramda
Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüs salgı sebebiyle belki sevdiklerimize sarılamayacağız; ama bu hatırlamamıza, sevgimizi ifade etmemize engel değil. Yeter ki gönüller bir olsun.
Bu manevi değeri yüksek günlerde İslam coğrafyasında ve ülkemizde yaşanan acı olayların son bulmasını, hep bir arada sağlıklı, mutlu ve huzur içinde nice bayramlar geçirmeyi diliyorum.

 Bu duygular içinde, milletimizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyor, Ülkemize ve İslam alemine bayramın huzur, sağlık, barış, kardeşlik, refah ve mutluluk getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.
Hasan Demir
Memur-Sen ve Eğitim Bir Sen Ilçe Başkanı

4da59789-a2db-4b59-a765-b6d0e88222c7.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber