MEM' de Şube Müdürleri uğurlandı

MEM de Şube Müdürleri uğurlandı
Çarşamba Milli Eğitim Müdürlüğünden ataması çıkan Şube Müdürlerine Kaymakam Yıldız, üstün başarı belgesi ve plaket vererek uğurladı.

Çarşamba Milli Eğitim Müdürlüğünde Yıllardır Şube Müdürü Olarak Görev Yapan Şube Müdürü Mehmet Atar'ın Ayvacık İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atanan Muzaffer Baş'a Kaymakam Caner Yıldız makam odasında düzenlediği törenle üstün başarı belgesi ve plaket verdi.

Kaymakam Yıldız'ın İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atanan Muzaffer Baş' a başarı belgesi verdikten sonra Baş ve Ayvacık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atanan Mehmet Atar' plaket verdi. Plaket törenin de Kaymakam Caner Yıldız, " Yıllardır Çarşamba Milli Eğitiminde İki Şube Müdürümüz de Başarılı Hizmetler verdiler. Her iki Hocamızdan Mehmet Atar hocam Ayvacık'a, Muzaffer Baş'ı İstanbul'a uğurluyoruz. Bu vesile ile verdikleri hizmetleri nedeni ile kendilerine teşekkür ediyorum. Bu vesile ile Muzaffer Baş hocamıza verdiği özverili ve başarılı çalışmaları nedeni ile üstün başarı belgesi vermekten onur duyuyor bundan sonra ki mesleğinde ve yaşamında da başarılarının devamını temenni ediyorum" dedi.

Törende  Çarşamba ilçe milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Özdemir ise yaptığı konuşmasında, Çarşamba'nın hafızası olan hocalarımızın emeklerine teşekkür ediyoruz. Gittikleri yeni görev yerlerinde sağlık, mutluluk ve başarı hep sizlerle olsun. Çarşamba sizi unutmayacak diyor İlçemizde verdiğiniz görevlerinizde ki başarılarınızın anısına bu plaketi vermekten onur duyuyor başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Ayvacık İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne şube Müdürü olarak atanan Mehmet Atar ise veda konuşmasında, "Çarşamba'da başarılı hizmetler yaptığımıza inanarak buralardan gidiyoruz. Ama inşallah yine buralarda olacağız. Bu vesile ile ben herkesten hakkını helal etmesini diliyor hakkımı helal olsun diyor herkese başarılar diliyorum" dedi.  İstanbul İl milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Muzaffer Baş ise yaptığı konuşmasında, "35 yıldır Milli Eğitim camiasına ve Çarşamba'ya çok hizmetlerde bulundum ve artık İstanbul' a gidiyorum. Biz Çarşamba'dan ve sizlerden çok memnunum. Bundan sonra yolunuz İstanbul' a yolunuz düşerse bir kapınız da orada artık var. Alfabe a-b den ibaret değildir 29 harftir ve Türkiye'miz 81 vilayettir hepsinde seve seve çalışacağız inşallah. Ben herkese hakkımı helal ediyorum sizler de helal edin. Önemli olan iyi bir isimle ayrılmaktır bunu da başardığımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

HABER-FOTO: Nuri Oğuzhan ŞEKER- Kenan GÜN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir