Mehteran Dikenli Telleri İnletti

Mehteran Dikenli Telleri İnletti
Çarşamba A Tipi Kapalı Cezaevi Müdürlüğü’nün düzenlediği, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül ve Kızılay Canik Şube Müdürü Hatice Örs’ün de katkıda bulunduğu programda müthiş bir Mehter gösterisi etkinliği gerçekleştirildi

Çarşamba A Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, Mehter'in toplum üzerindeki birleştirici etkisini, toplumun her kesiminde hissetme gereksiniminden yola çıkarak, bünyesinde müthiş bir Mehter gösterisi etkinliği gerçekleştirdi.

Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül ve Samsun Kızılay Canik Şube Müdürü Hatice Örs'ün katkıları, ayrıca Çarşamba A Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurum Müdür Vekili Selman AKIN'ın özverili çalışmalarıyla gerçekleşen etkinlikte, gerek kıyafet gerekse sergiledikleri müzikal becerileri ile müzisyenler tam bir görsel şölen yarattı.

Etkinlikte, Mehter Takımının tarih boyunca savaş meydanlarında arşı yırttığı ezgi ve güfteleri özenle sergiledi. Mehter gösterisi sonrasında müzisyenlerin Türk Halk Müziğinden sergiledikleri seçme şarkılarla etkinlik karnaval havasına dönüştü. Program sonunda Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, katkılarından dolayı Samsun Kızılay Canik Şube Müdürü Hatice Örs'e bir buket çiçek hediye edip, bu tür faaliyetlerin devam edeceğini söyleyerek teşekkür etti. Daha sonra, Adli Yargı İlk Derece Adalet Komisyonu Başkanı Ender Yılmaz, performanslarından dolayı Ömer Özgezginci'ye teşekkür ederek, tüm ekip adına bir buket çiçek hediye etti.

           

Sosyal etkinliklerin, cezaevlerinde bulunan tutuklu ve hükümlüler açısından büyük önem inin olduğu bilinciyle, yapılan her etkinliğin; toplumdan izole edilen mahkumların sosyal hayata geri dönüşlerinde tutar bir dal olacağı kanısıyla çalışan Çarşamba A Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda, sosyal etkinlikler hız kesmeden devam edecek gibi duruyor.

HABER: Nuri ŞEKER

mehteran-dikenli-telleri-inletti-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber