MEHMETÇİK VAKFI’NDA GÖREV DEĞİŞİMİ

MEHMETÇİK VAKFI’NDA GÖREV DEĞİŞİMİ
TSK MEHMETÇİK VAKFI SAMSUN TEMSİLCİLİĞİ GÖREVİNİ 5 YILDIR YÜRÜTEN VE GÖREV SÜRESİ SONA EREN EMEKLİ KUR.ALB. TANER PADAR, GÖREVİNİ EMEKLİ TNK.KUR.ALB. İBRAHİM YILDIRIM’A DEVRETTİ.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilciliği görevini 5 yıldır yürüten ve görev süresi sona eren Emekli Kur.Alb. Taner Padar, görevini Emekli Tnk.Kur.Alb. İbrahim Yıldırım’a devretti. 
2012 yılında Kurmay Albay rütbesi ile Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Kurmay Başkanlığı görevinden emekli olan İbrahim Yıldırım, TSK Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilciliği görevine getirildiği için gururlu ve mutlu olduğunu söyledi.
TSK Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilciliği’nin emekli Kur.Alb. Taner Padar döneminde önemli başarılara imza atıldığını belirten TSK Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi Tnk.Kur.Alb. İbrahim Yıldırım, “1 Temmuz 2014 tarihi ile görevi devralarak aynı başarıyı devam ettirmek istiyoruz. Sorumlu olduğumuz bölgedeki 13 ile şehit ve gazi aileleri ile onların bakmakla yükümlü oldukları çocuklarına Mehmetçik Vakfı adına hizmet edeceğiz” dedi.
Vatanın Mehmetçiğe, Mehmetçiğin de büyük milletine emanet olduğunu belirten Yıldırım, “Halen sorumlu olan 13 ilde TSK Mehmetçik Vakfı sürekli yardım planı kapsamında, 964 gazi ve engelli Mehmetçik ile 167 şehit ve gazi Mehmetçik çocuğu olmak üzere toplam bin 131 kişi bulunmakta ve bu kişilere aylık 760 TL ile bin 60 TL arasında değişen rakamlarda yardım edilmektedir. Büyük milletimizin, aziz şehitlerine, gazilerine ve bize bıraktıkları emanetlerine sahip çıkacaklarına inanıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel