Mehmet Köse Otogar Müdürü oldu

Mehmet Köse Otogar Müdürü oldu
Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde görev değişimi.

mk06.png

Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde görev değişimi.

Mehmet Köse Samsun Yusuf Ziya Yılmaz Şehirlerarası Otobüs Terminali Müdürlüğüne getirildi. Daha önce de Metro Holding kuruluşu olan Samsun Gıda A.Ş Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Müdürlük yapan Mehmet Köse artık 64 firma ve 13 ticari birimin hizmet verdiği Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali Müdürü olarak görev yapacak.

AVRASYA Terminal İşletmeleri A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali dışında aynı bünyede; İstanbul,Havza, Çarşamba, Kayseri, Kırıkkale, Çanakkale ve Batum (Gürcistan) Otogarları bulunuyor.

Samsun Otogarı, Karadeniz’ in en modern,  en büyük, kullanışlı ve en hareketli otogarı olarak biliniyor.

Mehmet Köse kimdir?

1955 yılında Ladik’te doğdu. İlkokulu Suluova’da, İHL’yi Amasya’da okudu. Üniversite eğitimini Erzurum Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde 1979 yılında mezun olarak tamamladı. Bir yıl süren devlet memurluğu ile başladığı çalışma hayatına uzun yıllar özel sektörde finans ve kurumsal üst yöneticilik yaparak devam etti. 1995 yılında ticaret hayatına başladı. Birçok ünlü gıda markasının Karadeniz Distribütörlüğünü yaptı. Süt mamulleri üretiminde Samsun markası yaptıkları SAMYO ile üretim yaptı.

 Metro Holding kuruluşu olan Samsun Gıda A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür olarak görev yaptı. Köse son olarak; Samsun Yusuf Ziya Yılmaz Şehirlerarası Otobüs Terminali Müdürlüğüne getirildi.

  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel