Mehel, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri oluyor

Mehel, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri oluyor
Çarşamba Devlet Hastanesi Başhekimliğinden Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesine görevlendirilen Dursun Mehmet Mehel, Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğine atanıyor

Çarşamba Devlet Hastanesinde görev yaptığı süre içinde ilçe halkı tarafından sevilen ve hastanede çalışan  personellerin sevdiği Kulak Burun Boğaz (KBB) Doktoru Dursun Mehmet Mehel Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğine atanacağı öğrenildi. Mevcut  Samsun Kamu Hastaneler Birlikleri Genel Sekreteri Uz. Dr. Hasan Rıza Aydın’ın 2015 yılında görev almayacağı öğrenildi.

riza-aydin.jpg

 “Anne misafirhanesi” gibi başarılı çalışmalarla göz dolduran, hastaların ve Bakanlığın takdirini toplayan Dr. Aydın’ın Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde Akademik kariyerine devam edeceği kaydediliyor. Daha önce Trabzon Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi Başhekimliği de yapan Uz. Dr. Hasan Rıza Aydın’ın uzmanlık alanı Üroloji.

Çarşamba Devlet Hastanesi Başhekimliğinden, Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesinde göreve başladığı günden itibaren yaptığı çalışmalar  ve projelerle herkesin sevgisini ve desteğini kazanan Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi KBB Uzmanı Dr. Dursun Mehel’in, 2015 yılından itibaren Samsun Kamu Hastaneler Birlikleri Genel Sekreteri Uz. Dr. Hasan Rıza Aydın’ın yerine atanacağı konuşuluyor. 

HABER - FOTO: Ayhan GONCA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel