Medicana Samsun, Grup Birincisi Oldu

Medicana Samsun, Grup Birincisi Oldu
Medicana International Samsun Hastanesi, Medicana Sağlık Grubu Hasta Hizmetleri alanında 2014 yılında tüm süreçlerde grup birincisi oldu

Medicana Sağlık Grubu bünyesindeki tüm hastaneler, Medicana Sağlık Grubu hasta hizmetleri tarafından sağlık alanında 2014 yılı performansı değerlendirmesini açıkladı. Açıklanan değerlendirmede 2014 yılı hasta hizmetlerinde grup birincisi Medicana International Samsun Hastanesi seçildi.

Değerlendirmelerle ilgili yönetimin ve personellerin katılımıyla düzenlenen kutlama kokteylinde konuşan Medicana Samsun Hastanesi Genel Müdürü Vahap Doğan, "Hasta Hizmetleri Müdürlüğümüz ve ekibimizin grup genelinde takip edilen 10 ayrı süreçte 2014 yılı performansını belirleyen hedef değerlerin üzerinde bir değerle grup hasta hizmetleri birincisi olması bizleri oldukça memnun etti. Hasta hizmetleri süreçleri bilindiği üzere, hastanın hastaneye ayak bastığı andan, çıkış yaptığı ana kadar olan tüm hizmetlerini kapsar. Bu hizmetler, hastanenin diğer hizmet alanlarıyla eşgüdümlü olarak ilerlese de, sonuçta hasta hizmetleri süreçleriyle tamamlanır. Hasta memnuniyetini üst düzeyde etkileyen bu süreçlerin tümünde hedef değerlerin üzerinde performans gösteren hastanemiz hasta hizmetleri ekibini ve yöneticilerini yürekten kutluyorum" dedi.

Hasta Hizmetleri Müdürü Emine Can Bertan ise yaptığı konuşmada, "Hasta Hizmetleri süreçlerinde grup birincisi olmamız tüm ekibimizi mutlu ve motive etmiştir. Bu başarı 2015 yılı hedeflerimiz için de bizlere referans olup ayrı bir sorumluluk katmıştır" diye konuştu.

medicana.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir